Τελικός Survivor: Η έκπληξη στη Χριστίνα Μπόμπα και το τρυφερό φιλί του Σάκη Τανιμανίδη

Τελικός Survivor: Η έκπληξη στη Χριστίνα Μπόμπα και το τρυφερό φιλί του Σάκη Τανιμανίδη
Φιλί Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα Youtube

Ανάμεσα στις πολλές εκπλήξεις του χθεσινού τελικού στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν και αυτή - διοργανωμένη από τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali- με πρωταγωνίστρια τη Χριστίνα Μπόμπα, την πανέμορφη σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη, η οποία είχε τα γενέθλιά της.

Η τρίτη συνεχής σεζόν του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης, του Survivor, ολοκληρώθηκε για άλλη μία χρονιά στον ΣΚΑΙ με την Κατερίνα Δαλάκα, πρωταθλήτρια στίβου, να είναι η παίκτρια που κατάφερε να φτάσει έως το τέλος, να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια και να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας, ενώ παράλληλα διεξαγόταν και ο ημιτελικός των Τούρκων.

Ανάμεσα στις πολλές εκπλήξεις του χθεσινού τελικού στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν και αυτή – διοργανωμένη από τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali- με πρωταγωνίστρια τη Χριστίνα Μπόμπα, την πανέμορφη σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη, η οποία είχε τα γενέθλιά της. Σε ανύποπτο χρόνο η Τανιμανίδης κάλεσε στη σκηνή την εορτάζουσα και εμφανίζοντας μία τούρτα με κεράκια, άρχισε να της τραγουδάει – μαζί του και το κοινό- το “Happy Birthday”.

Ο παρουσιαστής αμέσως έσπευσε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει τρυφερά λέγοντας δημόσια πως την αγαπάει πολύ. Η Χριστίνα από τη μεριά της βρέθηκε στη σκηνή και με χαμόγελο ευχαρίστησε του Τούρκο παραγωγό για τις ευχές του και την όμορφη έκπληξη που της είχε ετοιμάσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version