Τελικός – The Voice: Παπαρίζου και Μουζουράκης σε ένα εκρηκτικό ντουέτο

Τελικός – The Voice: Παπαρίζου και Μουζουράκης σε ένα εκρηκτικό ντουέτο
Η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης στη σκηνή του The Voice glomex

Τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους ένωσαν στον τελικό του Voice η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης ερμηνεύοντας μερικές από τις πιο γνωστές ροκ επιτυχίες όλων των εποχών.

Η στιγμή που οι τηλεθεατές του The Voice και που πρόλαβε να προδώσει ο Σάκης Ρουβάς στο live επεισόδιο του Σαββάτου (18/12) έφτασε και στη σκηνή του μουσικού show του ΣΚΑΪ, συναντήθηκαν η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Οι δυο κριτές επιφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη και για τον τελικό του The Voice αποφάσισαν να ενώσουν τις φωνές τους σε ένα φανταστικό performance τραγουδώντας ένα medley με μερικές από τις μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες όλων των εποχών.

Δείτε παρακάτω το μοναδικό τους ντουέτο:

Οι φιναλίστ του The Voice

Το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του επόμενου νικητή του “The Voice of Greece” διεκδικούν στον τελικό ο Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ο Δημήτρης Κανάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version