Τελικός YFSF: Μεγάλη νικήτρια η Τάνια Μπρεάζου

Τελικός YFSF: Μεγάλη νικήτρια η Τάνια Μπρεάζου
Μεγάλη νικήτρια του YFSF η Τάνια Μπρεάζου

Μεγάλη νικήτρια του σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 αναδείχτηκε η τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου. Δείτε όλα όσα έγιναν στον τελικό.

Το βράδυ της Κυριακής (30/5) παρακολουθήσαμε τον All Star τελικό του “Your Face Sounds Familiar” στον ΑΝΤ1. Τέσσερις φιναλίστ διαγωνίστηκαν για το έπαθλο του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων σε μια βραδιά-γιορτή.

Σε αυτή τη μοναδική φιέστα, η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχτηκε για άλλη μια φορά τους κριτές, Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους καλλιτέχνες της all star version του YFSF.

Θανάσης Αλευράς, Ίαν Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα και Τάνια Μπρεάζου διαγωνίστηκαν για τελευταία φορά στη σκηνή του “Your Face Sounds Familiar”, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Ενώ οι Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα και Κατερίνα Στικούδη μας χάρισαν απολαυστικά ντουέτα.

Μεγάλη νικήτρια του σόου μεταμφιέσεων αναδείχτηκε η Τάνια Μπρεάζου, η οποία ήταν εξαρχής το μεγάλο φαβορί.

Η ίδια δήλωσε μετά τη νίκη της: “Είμαι πολύ συγκινημένη που είχα την τιμή και την τύχη να είμαι ανάμεσα σε τέτοιους καλλιτέχνες και να με κρίνουν τέτοιοι καλλιτέχνες. Ευχαριστώ τον κόσμο από την καρδιά μου που με στήριξε και την παραγωγή του ΑΝΤ1 για αυτό το υπέροχο σόου. Ήταν απίστευτο ταξίδι και αφιερώνω τη νίκη μου στα κορίτσια του σόου, που το ήθελαν πολύ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα