The Bachelor: Η πιο επεισοδιακή αποχώρηση ανήκει στη “βασίλισσα” της βίλας – Η σπόντα στον Αλέξη Παππά

The Bachelor: Η πιο επεισοδιακή αποχώρηση ανήκει στη “βασίλισσα” της βίλας – Η σπόντα στον Αλέξη Παππά
Η Ιζαμπέλα και η Γιώτα του The Bachelor

Η παίκτρια που αποχώρησε από την "Τελετή των Ρόδων" και δεν λυπήθηκε καθόλου. Τι είπε φεύγοντας στον Αλέξη Παππά.

Σε μια έκτακτη “Τελετή των Ρόδων” συμμετείχαν το βράδυ της Τετάρτης οι τέσσερις παίκτριες του The Bachelor, οι οποίες διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά, όμως για μια από αυτές το “ταξίδι” στο reality show του Alpha τελείωσε οριστικά.

Μετά τη γνωριμία του Αλέξη Παππά με τις οικογένειες των κοριτσιών, η Άννα, η Αθηνά NY, η Ιζαμπέλα και η Γιώτα συναντήθηκαν με τον “εργένη” της καρδιάς τους, όμως μία δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο και να βρεθεί στον τελικό του show, ωστόσο όπως φάνηκε στο τέλος δεν έδειξε να την πτοεί καθόλου.

Η κοπέλα που βρέθηκε εκτός παιχνιδιού ήταν η Ιζαμπέλα, η οποία όχι μόνο δεν λυπήθηκε που αποχώρησε αλλά δεν δίστασε να πετάξει το καρφί της στον Αλέξη Παππά για τη λάθος επιλογή που έκανε να κρατήσει τη Γιώτα στο παιχνίδι.

“Αλέξη μου η ζωή μας είναι οι επιλογές που κάνουμε κι εσύ μόλις τώρα έκανες τη λάθος επιλογή. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Το ήξερα βαθιά μέσα μου ότι μάλλον αυτός ο έρωτας δεν είναι ο πραγματικός έρωτας. Ο έρωτας με περιμένει έξω… Φεύγοντας μετανιώνω πάρα πολύ για όλα αυτά που είχα κάνει για έναν άνθρωπο και δεν τα κατάλαβε ποτέ, αλλά το ψέμα μάλλον νίκησε. Λυπάμαι. Τελικά ο αδερφός μου έπεσε μέσα, δεν ταιριάζουμε καθόλου”, δήλωσε χαρακτηριστικά η νεαρή παίκτρια.

“Στο Στόμα Του Λάκη” κάνει πρεμιέρα! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει καυστικά όσα συμβαίνουν γύρω μας! Άκουσε το Podcast και κάνε εγγραφή σε Spotify, Apple Podcasts για να μη χάνεις επεισόδιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα