The Bachelor: Παίκτρια σε ρεσιτάλ ατάκας – Η επική αντίδραση του Αλέξη Παππά

The Bachelor: Παίκτρια σε ρεσιτάλ ατάκας – Η επική αντίδραση του Αλέξη Παππά
The Bachelor 2 glomex

Τον πολυεπίπεδο χαρακτήρα της προσπάθησε να ξεδιπλώσει παίκτρια του ριάλιτι του Alpha, "καίγοντας" τον Mr Bachelor και το τηλεοπτικό κοινό.

Σπαρταριστές τηλεοπτικές στιγμές χάρισε το τετ α τετ που είχε ο Αλέξης Παππάς με τη Μαρία στο επεισόδιο της Τετάρτης (20/10) του Bachelor 2, όπου μεταξύ άλλων, η διαγωνιζόμενη θέλησε να δείξει τις γνώσεις της αλλά και την πολυεπίπεδη προσωπικότητά της.

Η συζήτηση ανάμεσά τους ξεκίνησε με την παίκτρια να δηλώνει πως είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα θέματα που αφορούν το περιβάλλον και πως έχει συμμετάσχει μάλιστα και στα Καλλιστεία “Miss Earth”, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε πως της αρέσει να παρακολουθεί τη διεθνή επικαιρότητα, αναφέροντας ως ένα θέμα που ξεχώρισε τον… χωρισμό της Κιμ Καρντάσιαν με τον σύζυγό της Κάνιε Γουεστ.

Οι ατάκες ωστόσο που έδειχναν να τον αφήνουν άφωνο ήταν όσα είπε για την αγάπη που δήλωσε πως έχει στα αρχαία αγάλματα και τα μουσεία, αποκαλώντας μάλιστα τα αρχαία μνημεία, “ερείπια”.

Ο γοητευτικός εργένης μιλώντας στη συνέχεια στην κάμερα δήλωσε πως περίμενε κάτι πιο ρομαντικό και πως χρειάζεται χρόνος για να βρει τη χημεία με την παίκτρια, γι’ αυτό και επέλεξε να μην της δώσει τριαντάφυλλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version