Top Chef – Βενιέρης σε Τζώρτζη: “Θα κάνεις το ίδιο λάθος δύο φορές;”

Top Chef – Βενιέρης σε Τζώρτζη: “Θα κάνεις το ίδιο λάθος δύο φορές;”
Γιώργος Βενιέρης και Τζώρτζης Παπανικολάου στο Top Chef Glomex

Η ερώτηση του κριτή του Top Chef Γιώργου Βενιέρη στον Τζώρτζη Παπανικολάου, ο οποίος είχε πάει και στο Master Chef, για το γεγονός ότι αποφάσισε να ξαναπάει σε διαγωνισμό μαγειρικής. Τι απάντησε.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (05/09) το Top Chef, το νέο μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με κριτές τους τρεις καταξιωμένους σεφ Γιώργος Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη.

Δεκαπέντε επαγγελματίες σεφ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη γαστρονομία μπήκαν στο παιχνίδι και θα αναμετρώνται καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και με τον εαυτό τους, διεκδικώντας το τεράστιο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι 15 παίκτες συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό στο πρώτο επεισόδιο, με τους χρήστες του twitter να ξεχωρίζουν τρία γνώριμα πρόσωπα, που είχαν διαγωνιστεί στο παρελθόν σε παρόμοια ριάλιτι, τους: Δημήτρη Τσίκιλη, Τζώρτζη Παπανικολάου και Μαρίνα Χρονά.

Μάλιστα, ένας από τους κριτές, ο καταξιωμένος σεφ Γιώργος Βενιέρης, θέλησε να “πειράξει” τον Τζώρτζη Παπανικολάου για το γεγονός ότι συμμετέχει για δεύτερη φορά σε μαγειρικό ριάλιτι, αφού είχε πάει στο Master Chef 2.

Έτσι, ο διάσημος σεφ ρώτησε τον παίκτη “γιατί κάνει δύο φορές το ίδιο λάθος”, αναφερόμενος στην απόφασή του να ξαναπάει σε διαγωνισμό μαγειρικής, με τον Τζώρτζη να του απαντά πως “είναι εθισμός” και να τονίζει ότι τώρα είναι πιο έμπειρος και ότι έχει μπει στο παιχνίδι με τις καλύτερες προσδοκίες.

“Έμαθα να είμαι πιο συνεπής, πιο οργανωμένος, και να φιλτράρω πιο καλά αυτά που νιώθω και αυτά που λέω”, συμπλήρωσε ο παίκτης σχετικά με το τι διδάχτηκε από την προηγούμενη εμπειρία του.

Top Chef: Δείτε τον διάλογο Βενιέρη – Τζώρτζη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα