X Factor: Ποιος θα περάσει στο μεγάλο τελικό και ποιον θα “στείλουν” οι κριτές σπίτι του;

default image

Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός, μετά το 'σκανδαλάκι' με τα οπίσθια της Νωαίνας σε κοινή θέα. Με την ελπίδα απόψε να παραμείνουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι ντυμένοι, τέσσερις φιναλίστ βάζουν τα δυνατά τους για να προκριθούν στον τελικό και να διεκδικήσουν την πρώτη θέση του X-Factor

Το talent show X Factor, από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, οδεύει προς το τέλος του, με τέσσερις διαγωνιζόμενους να διεκδικούν αυτή τη στιγμή το εισιτήριο για τον τελικό, απέναντι σε τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή. Εκ των τεσσάρων κριτών-coach, τρεις μόνο παραμένουν στο παιχνίδι, με μόνο σίγουρο για την παρουσία με παίκτη του στον τελικό το Γιώργο Θεοφάνους. Η ομάδα της Πέγκυ Ζήνα “εξολοθρεύτηκε” με τελευταίο θύμα την Νωαίνα και το επεισοδιακό “κατέβασμα του παντελονιού” on air, που άναψε τα αίματα.

Στην αρένα του X-Factor παραμένουν η Τάνια Μπρεάζου για την Τάμτα, ο Ανδρέας Λέοντας και ο Ίαν Στρατής για τον Γιώργο Θεοφάνους και το ντουέτο των Stereo Soul από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη. Στην αποψινή βραδιά οι διαγωνιζόμενοι εκτός από το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν μόνοι τους, αναμένεται να σταθούν στη σκηνή πλάι σε διάσημους καλλιτέχνες, όπως η Έλενα Παπαρίζου, η Ευρυδίκη, ο Βαλάντης και η Ινές Ζήκου.

Τα τραγούδια που θα ακουστούν στο ένατο live

Η Τάνια Μπρεάζου θα ερμηνεύσει: “Forever Young” , “Halo”, ο Ανδρέας Λέοντας θα ερμηνεύσει: «Ρόζα», οι Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: “Thinking out loud” και ο Ίαν θα ερμηνεύσει το “Basket case”.

Το τραγουδιστικό μέρος όμως δεν σταματά εδώ. Οι τέσσερις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν ακόμη από ένα τραγούδι μαζί με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Η Τάνια Μπρεάζου με την Ευριδίκη θα ερμηνεύσουν το «Μίσημέ με», ο Ανδρέας Λέοντας με τον Βαλάντη το «Σ’ ένα χαρτάκι έγραψα», οι Stereo Soul με την Έλενα Παπαρίζου το “Without you” mash up «Υπάρχει λόγος» και ο Ίαν με την Ινές Ζήκου το “Nessun Dorma”.

Η @evridikiofficial μαζί με την @taniabreazou_official θα ανέβουν μαζί στο #stage και θα τα δώσουν όλα για τον τελικό! #XFactorGR #SkaiTv #expecttheunexpected #staytuned

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The X Factor Greece (@xfactorgreece) στις

Ο @ianstratisnotofficial & η Ινές Ζήκου έχουν ετοιμάσει την πιο φαντασμαγορική εμφάνιση!Είστε έτοιμοι;!;!;!#XFactorGR #expecttheunexpected #live #tonight #onstage

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The X Factor Greece (@xfactorgreece) στις

Η No.1 @helenapaparizouofficial ερεται στον αποψινο ημιτελικο του #XFactorGR μαζι με τους Stereo Soul να μας εσηκωσουν!!! #guest#live#show#eXpectTheUneXpected#semifinal

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The X Factor Greece (@xfactorgreece) στις

Ο Ανδρέας & ο @valadisavgenikos θα ενώσουν απόψε τις δυο ατόφιες λαϊκές φωνές τους ΜΟΝΟ για τους #fans του #XFactorGR!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The X Factor Greece (@xfactorgreece) στις

Στο ειδικά διαμορφωμένο green room, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα μας ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.

Πώς θα προκύψουν οι φιναλίστ;

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι τέσσερις συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τρεις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους για να ακούσουν τις προτιμήσεις του κοινού. Ο Σάκης Ρουβάς θα ανακοινώσει τους δύο διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους, οι οποίοι θα κληθούν να ερμηνεύσουν ακόμη ένα τραγούδι.

Τον τελικό λόγο θα τον έχει η κριτική επιτροπή η οποία θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποχωρίσει από το “The X Factor” και ποιος θα πάει στον μεγάλο τελικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα