Έτοιμο το νέο γραφείο του Προκόπη Παυλόπουλου – Το είχε νοικιάσει από τα μέσα φθινοπώρου

Έτοιμο το νέο γραφείο του Προκόπη Παυλόπουλου – Το είχε νοικιάσει από τα μέσα φθινοπώρου
Ο Προκόπης Παυλόπουλος Eurokinissi

Επιστροφή στο Πανεπιστήμιο μετά τη λήξη της θητείας του για τον Προκόπη Παυλόπουλο. Εκτός από ομότιμος καθηγητής, έχει ανακηρυχθεί και σε επίτιμο

Έτοιμο, σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», είναι το γραφείο που θα στεγάσει τις δραστηριότητες του Προκόπη Παυλόπουλου, μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 13 Μαρτίου.

Το νέο γραφείο, μάλιστα, έχει ενοικιαστεί από τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε διαπιστώσει πως πολύ δύσκολα (για να το πούμε κομψά) θα προταθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια δεύτερη θητεία στην Ηρώδη του Αττικού. Ο χώρος που θα στεγάσει τη «νέα ζωή» του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα (δεν τον πήραν εξάλλου και τα χρόνια), βρίσκεται περιφερειακά του κέντρου της πόλης, σε πολύ καλή τοποθεσία και έχει ήδη επιπλωθεί και είναι έτοιμο να τον υποδεχτεί.

Η επιστροφή στο Πανεπιστήμιο, άλλωστε, «ιντριγκάρει» τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ως γνωστόν, είναι ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου, όμως, πριν από δυο περίπου χρόνια είχε κηρυχθεί και επίτιμος.

Η δε –επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία- θητεία του προϊδεάζει και για πολλές άλλες διακρίσεις και τίτλους- αλλά αυτά στην ώρα τους.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, πάντως, θα μείνει απολύτως προσηλωμένος και θα εφαρμόσει στο ακέραιο το πρόγραμμά του, έως την ημέρα που θα αποχωρήσει από το Προεδρικό Μέγαρο, στις 13 Μαρτίου. Και βεβαίως, απολύτως πιστός στον θεσμικό του ρόλο, δεν πρόκειται να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην κυβέρνηση ή τη διάδοχό του.

ΥΓ: Μήπως καθυστέρησε πολύ να απαντήσει η Αθήνα στην -προκλητική- απάντηση του Μ. Τσαβούσογλου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης; Και γιατί;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα