Ο Πάνος Καμμένος με το σκάφος στο μέρος όπου κάνει διακοπές ο Νίκος Κοτζιάς

Ο Πάνος Καμμένος με το σκάφος στο μέρος όπου κάνει διακοπές ο Νίκος Κοτζιάς
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος Eurokinissi

Καμία συμμετοχή στη διαρροή της επιστολής του Κώστα Καραμανλή απο τον Νίκο Κοτζιά, ο οποίος άρχισε να γράφει το νέο του βιβλίο

Καθυστερημένο, πλην όμως με -παρασκηνιακό και όχι μόνον- ενδιαφέρον:

Προ ημερών, στο νησί που κάνει διακοπές ο πρώην υπουργός Εξωτερικών -και μάλιστα πολύ κοντά εκεί που κατοικεί- έφτασε ένα μεγάλο σκάφος.

Η έκπληξη του Νίκου Κοτζιά έγινε μεγαλύτερη όταν πληροφορήθηκε ότι όχι απλώς ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος βρισκόταν στο σκάφος, αλλά και ότι αυτό του ανήκε!

Όπως, μάλιστα, λένε γείτονες, σε κάποια στιγμή,φέρεται να είπε σε συνομιλητή του: «Αυτός που υβρίζει τον έντιμο, επιδυκνύει προκλητικά τα πλούτη του».

Ο Νίκος Κοτζιάς,  επιστρέφει Παρασκευή Αθήνα προκειμένου να ψηφίσει και θα αναχωρήσει εκ νέου αμέσως μετά για την Αλόννησο,προκειμένου να συνεχίσει τη συγγραφή του νέου του βιβλίου. Βιβλίο που έχει τίτλο «Η λογική της λύσης», έχει ως αντικείμενο τη Συμφωνία των Πρεσπών και απευθύνεται πρωτίστως σε διεθνές πανεπιστημιακό κοινό, εξ ου και θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγγλική γλώσσα.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, μάλιστα,σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», δεν έχει καμία απολύτως συμμετοχή στη διαρροή της επιστολής του Κώστα Καραμανλή για το Κυπριακό, το περιεχόμενο της οποίας  γνωρίζει από την αρχή της θητείας του στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Όπως γνωρίζει και τις επιστολές που ακολούθησαν, αλλά και τα πρακτικά της υπόθεσης….

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα