Συντονιστείτε στον News 24/7 στους 88.6 και κερδίστε ένα τριήμερο στο Καρπενήσι

Συντονιστείτε στον News 24/7 στους 88.6 και κερδίστε ένα τριήμερο στο Καρπενήσι

Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις με πρωινό) για 2 άτομα, στο 5 αστέρων Avaris Hotel στο Καρπενήσι.

Ο News 24/7 στους 88.6 σας ταξιδεύει στο μαγευτικό και εορταστικό Καρπενήσι. O ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός της 24MEDIA σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα τριήμερο (δύο διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα με πρωινό, στο 5 αστέρων Avaris Hotel στο Καρπενήσι*.

Συντονιστείτε στους 88.6 για να μάθετε τον τρόπο συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί πριν το τέλος της εκπομπής “Κοίτα ποιΟς μιλάει” (15.00 – 16.00), με τον Δημήτρη Μαρούλη.

Το ταξίδι είναι προσφορά του ekdromi.gr.

 

Λίγα λόγια για το Avaris Hotel

Το Ξενοδοχείο Avaris κατηγορίας 5 αστέρων, είναι χτισμένο στο μαγευτικό Καρπενήσι, ενώ έχει βραβευτεί στον διαγωνισμό Philoxenia Hotel Award ως καλύτερο ξενοδοχείο βουνού ή εξοχής!

Η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του αλλά και η πολυτέλεια των χώρων του, συνθέτουν έναν ιδανικό συνδυασμό για όσους αναζητούν μια πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα.

Μια βόλτα στο Spa του Avaris θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Οι δεκάδες παροχές του ξενοδοχείου θα σας κάνουν να νιώσετε σαν το σπίτι σας.

*Η διαμονή είναι κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου με εξαίρεση εορτές και αργίες.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα