Cyberpunk 2077: Κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλο patch που επιδιορθώνει πολλά προβλήματα

Cyberpunk 2077: Κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλο patch που επιδιορθώνει πολλά προβλήματα

Η CD Projekt RED τήρησε την υπόσχεση της και κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλο patch για το πολύπαθο Cyberpunk 2077, για το οποίο έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα από τις 10 Δεκεμβρίου 2020 όταν και κυκλοφόρησε το παιχνίδι.

Μετά από αρκετές αναβολές στο λανσάρισμα, η εταιρεία φαινόταν ότι θα ήταν έτοιμη να δώσει στο κοινό αυτό που περίμενε για αρκετά χρόνια (μη ξεχνάμε ότι η ανάπτυξη του γίνεται εδώ και 7 χρόνια), παρόλα αυτά, προδόθηκε από την απόδοση στις παιχνιδοκονσόλες και φτάσαμε στο σημείο να δέχεται αγωγές από τους μετόχους, απειλές κατά της ζωής των developers και φυσικά τη γενική κατακραυγή της gaming κοινότητας.

Η αλήθεια είναι ότι το Cyberpunk 2077 είναι ένα τρομερά απαιτητικό παιχνίδι με εξαιρετική λεπτομέρεια, το οποίο χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί η εταιρεία και οι gamers. Όπως παραδέχτηκε ο συνιδρυτής της CD Projekt RED, κ. Marcin Iwinski, στο video – απολογία που δημοσιεύθηκε πριν από μερικές ημέρες, οι προσπάθειες των developers έγιναν με πρωταρχικό στόχο να φαίνεται “επικό” σε Windows PCs και στη συνέχεια να το περάσουν στις παιχνιδοκονσόλες, μια διαδικασία που αποδείχτηκε στην πορεία τρομερά πιο χρονοβόρα και δύσκολη σε σχέση με αυτό που υπολόγιζαν.

Όπως αναφέρει το techgear, Με το σημερινό Patch 1.1 αντιμετωπίζεται ένας αρκετά μεγάλος αριθμός θεμάτων, όπως κάποια προβληματικά quests και glitches στα γραφικά, αλλά και γενικότερα βελτιώνεται σημαντικά η σταθερότητα του παιχνιδιού σε όλες τις πλατφόρμες. Θα ακολουθήσει ένα ακόμη μεγαλύτερο patch μέσα στο Φεβρουάριο και υποθέτουμε ότι μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα έχει φτάσει πραγματικά στο επίπεδο που το θέλουμε όλοι. Υπομονή και ψυχραιμία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα