TikTok: Το hack για το πλυντήριο πιάτων που έγινε viral

TikTok: Το hack για το πλυντήριο πιάτων που έγινε viral
To πλυντήριο πιάτων χρειάζεται τα hacks του, για να μπορεί να είναι απόλυτα αποτελεσματικό. shutterstock

Στο TikTok υπάρχουν πολλά κατά περιόδους trends, αλλά και κάποια που 'τρέχουν' σε βάθος χρόνου. Ένα είναι το #lifehacks. Η τελευταία συμβουλή που ξετρέλανε τους χρήστες έχει να κάνει με το πλυντήριο πιάτων. Τι εμπνεύστηκε η Jasmine για όλους μας.

Στο TikTok υπάρχουν τα κατά καιρούς trends και αυτά που έχουν μακρά διάρκεια. Στη δεύτερη κατηγορία είναι οι συμβουλές των χρηστών που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη, με λύσεις ‘ενοχλητικών συχνών προβλημάτων’. Είναι τα life hacks (εμπνεύσεις και μετατροπές σε αντικείμενα ή συσκευές) που αφορούν την καθαριότητα και την οργάνωση του σπιτιού. Αυτό που έγινε viral έχει να κάνει με το πλυντήριο πιάτων.

Η χρήστης @jasminegazelle παρουσίασε έναν τρόπο που απομακρύνει την υγρασία από το πλυντήριο πιάτων, αφότου τελειώσει το πρόγραμμα.

Αυτό που έκανε ήταν να τοποθετήσει μια πετσέτα για τα χέρια και να την τοποθετήσει στην πόρτα του πλυντηρίου. “Απορροφά όλη την εξτρά υγρασία και τα πιάτα δεν έχουν πια σταγόνα νερού”, εξήγησε.

Πολλοί την ευχαρίστησαν από τα βάθη της ψυχής τους, χαρακτηρίζοντας τη συμβουλή ως ‘game changing’. Κάποιος έγραψε ‘τι voodoo είναι αυτό;’. Κατά κύριο λόγο της έγραψαν πως πλέον μπορούν να χρησιμοποιούν το πλυντήριο, ελεύθερα -χωρίς να νοιάζονται για το χρόνο που πρέπει να αφιερώσουν μετά, ώστε να στεγνώσουν τα σκεύη. Υπήρχαν κι εκείνοι που έδωσαν τις δικές τους λύσεις, όπως ένας που είπε πως αρκεί να ανοίξεις ελάχιστα την πόρτα, μετά το τέλος του προγράμματος.΄Μια κυρία έγραψε ότι βάζει στο πλυντήριο σε κλίση τα μπολ και τα πιάτα, ώστε να μην μαζεύουν νερά.

Μια άλλη χρήστης (@thehartigfam) πόσταρε πώς μπορείτε να καθαρίσετε το πλυντήριο πιάτων, απλά και γρήγορα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα