Windows 11: Πότε θα είναι διαθέσιμα – Οι βασικές αλλαγές που θα φέρουν

Windows 11: Πότε θα είναι διαθέσιμα – Οι βασικές αλλαγές που θα φέρουν
ap/Mark Lennihan

Από τον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν οι αναβαθμίσεις σε Windows 11 και όπως ανακοίνωσε η Microsoft, η διαδικασία θα γίνεται σταδιακά, δίνοντας προτεραιότητα στις νεότερες συσκευές.

Από τις 5 Οκτωβρίου, η Microsoft πρόκειται να ξεκινήσει τη “σταδιακή” μετάβαση με δωρεάν αναβαθμίσεις, στις οποίες οι νεότερες συσκευές θα έχουν προτεραιότητα. Όπως αναφέρει το CNN, οι χρήστες που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν τη δωρεάν αναβάθμιση έως τα μέσα του 2022.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί από τον Ιούνιο, το νέο λογισμικό θα περιλαμβάνει ενσωματωμένο το Microsoft Teams και το νέο store της Microsoft.

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που θα φέρουν τα Windows 11 θα είναι το μενού και το εικονίδιο της έναρξης, τα οποία θα βρίσκονται στο κέντρο της γραμμής εργασιών.

Επιπλέον, το μενού έναρξης θα ανοίγει ένα παράθυρο με καρφιτσωμένες εφαρμογές, με “προτεινόμενα” προσφάτως ανοιγμένα αρχεία και με το πλαίσιο αναζήτησης.

Το Microsoft Teams θα βρίσκεται απευθείας ενσωματωμένο στα Windows 11 και θα έχει το δικό του εικονίδιο στη γραμμή εργασιών.

Για τους λάτρεις των παιχνιδιών, το νέο λειτουργικό σύστημα θα περιλαμβάνει τη λειτουργία “Auto HDR” η οποία θα βελτιώνει αυτόματα το χρώμα και τον φωτισμό των οθονών κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, μια λειτουργία που πρωτοεμφανίστηκε στις κονσόλες Xbox της Microsoft.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα