Σε Ισπανούς πωλήθηκε το ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο

Σε Ισπανούς πωλήθηκε το ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο
Το Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ΛΑΜΨΑ θέλει να επικεντρωθεί στα ξενοδοχεία πόλης.

Στην πώληση του ξενοδοχείου της Sheraton Rhodes Resort στο Ισπανικό επενδυτικό fund Azora, προχώρησε η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η πώληση αυτή αποτελεί στρατηγική κίνηση της Λάμψα, η οποία σκοπεύει στην επικέντρωση της σε κεντρικά ξενοδοχεία πόλεων και την ενίσχυση της θέσης της τόσο επιχειρηματικά όσο και κεφαλαιακά.

Στην ίδια ανακοίνωση η Λάμψα συγχαίρει τους νέους επενδυτές για την αγορά τους ευχόμενη κάθε επιτυχία για την επένδυση αυτή που είναι και ψήφος εμπιστοσύνης στον Ελληνικό νησιωτικό τουρισμό.

Το ξενοδοχείο Sheraton είναι ένα από τα καλύτερα στη Ρόδο και λειτουργεί κάτω από το σήμα της Marriott International, Inc. Διαθέτει 401 δωμάτια και σουίτες, πολυτελείς χώρους δεξιώσεων, εστιατόρια και μπαρ.

Σημειώνεται ότι η ΛΑΜΨΑ λειτουργεί και διαχειρίζεται τα πολυτελή ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία, King George και το νέο Athens Capital στην Αθήνα, το ξενοδοχείο Hyatt Regency στο Βελιγράδι και το ιστορικό ξενοδοχείο Mercure Excelsior στο Βελιγράδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα