Αγγλία: Επιχείρηση με γκουρμέ πιάτα για απαιτητικούς σκύλους

Αγγλία: Επιχείρηση με γκουρμέ πιάτα για απαιτητικούς σκύλους
Αγγλία: Επιχείρηση με γκουρμέ πιάτα για σκύλους glomex

Το "Different Dog" είναι μία επιχείρηση που ίδρυσε ένα ζευγάρι πριν από 3 χρόνια στην Αγγλία με σκοπό να ετοιμάζει ποιοτικό φαγητό για σκυλιά με όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζονται. Οι ιδιοκτήτες δε δεν διστάζουν να δοκιμάζουν το φαγητό.

Γκουρμέ πιάτα για σκύλους: Μια οικογενειακή επιχείρηση στη Δυτική Αγγλία

Ο Charlie και η Alex Thurstan ίδρυσαν το «Different Dog» πριν 3 χρόνια με μοναδικό σκοπό να αλλάξουν τη ζωή των σκύλων, προσφέροντάς τους πραγματικό φαγητό. Η ανησυχία τους ότι τα σκυλιά δεν λαμβάνουν όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζονται από το επεξεργασμένο φαγητό, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που τους οδήγησε στην ίδρυση της επιχείρησής τους, στο Shrewsbury της Αγγλίας. Οι ίδιοι πιστεύουν, επικαλούμενοι διάφορα στοιχεία, ότι εάν προσθέσεις φρέσκα συστατικά στο φαγητό των σκυλιών, αυτά θα έχουν καλύτερη υγεία και θα είναι πιο χαρούμενα. Αναλαμβάνουν, έτσι, να τους μαγειρεύουν καθημερινά, να συσκευάζουν το φαγητό σε μερίδες, να το καταψύχουν και να το παραδίδουν στα σπίτια κάποιων… τυχερών τετράποδων!

Το ζευγάρι είναι τόσο βέβαιο για την ποιότητα του φαγητού που προσφέρει που δεν διστάζει και το ίδιο να το δοκιμάζει! Χρησιμοποιούν τοπικούς προμηθευτές, τους ίδιους με εκείνους που προτιμούν και τα τοπικά εστιατόρια. Ο κρεοπώλης τους απέχει 20 λεπτά από τις εγκαταστάσεις τους, ενώ τα λαχανικά και τα φρούτα που προμηθεύονται από τον μανάβη τους, με τον οποίο είναι σε συνεχή επικοινωνία, είναι αυστηρά… εποχικά!

Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, αν έπεφτε στην αντίληψή τους ότι δεν φέρνουν βελτίωση στη ζωή των σκυλιών, δεν θα τους πείραζε καθόλου να σταματήσουν άμεσα τη προσπάθεια τους! Έχουν μια και μοναδική αποστολή. Και αυτή είναι…να αλλάξουν τη ζωή όσο περισσότερων σκυλιών προς το καλύτερο!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα