Έπιασαν και αποκεφάλισαν κροκόδειλο “δαίμονα” 500 κιλών

Έπιασαν και αποκεφάλισαν κροκόδειλο “δαίμονα” 500 κιλών
Ο κροκόδειλος "δαίμονας"

Οι κάτοικοι ενός χωριού στην Ινδονησία χρειάστηκε να επιστρατεύσουν μπουλντόζα για να μεταφέρουν τον τεράστιο κροκόδειλο, μήκους 4,5 μέτρων.

Εικόνες που τρομάζουν έρχονται από την μακρινή Ινδονησία, όπου ντόπιοι έπιασαν και αποκεφάλισαν έναν τεράστιο κροκόδειλο “δαίμονα”, μήκους 4,5 μέτρων. Ήταν μάλιστα τόσο βαρύς, που χρειάστηκαν μπουλντόζα για να τον μεταφέρουν.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες σε χωριό κοντά σε ποτάμι στα νησιά Μπάνγκα Μπελιτούνγκ, όπου το ερπετό των 500 κιλών φέρεται να επιτέθηκε σε αρκετούς ανθρώπους. Οι ντόπιοι έφτιαξαν παγίδες, με τον κροκόδειλο να καταλήγει παγιδευμένος σε δίχτυα με ξυράφια. Πέθανε δύο ημέρες αργότερα από εξάντληση, προσπαθώντας να βγει από τα δίχτυα.

Οι κάτοικοι αρνήθηκαν να δώσουν το ερπετό στην αρμόδια υπηρεσία, καθώς πίστευαν ότι η περιοχή τους θα ήταν καταραμένη, αν ο κροκόδειλος μεταφερόταν αλλού. Για την ακρίβεια, επέμεναν να θάψουν το σώμα χωριστά από το κεφάλι του, προκειμένου να μην “επιστρέψει”.

Ο επικεφαλής της αρμόδιας υπηρεσίας δήλωσε ότι προσπάθησαν να πείσουν τους ντόπιους για το αντίθετο, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Όπως διαπιστώθηκε, το ερπετό ήταν περίπου 50 ετών και δεν είχε δόντια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version