Η νέα τρέλα στο μετρό: Επιβάτες ταξιδεύουν “γαντζωμένοι” έξω από τις πόρτες

Η νέα τρέλα στο μετρό: Επιβάτες ταξιδεύουν “γαντζωμένοι” έξω από τις πόρτες
Όταν δεν έχεις τι να κάνεις... © instagram/mattbeary

Έντρομοι οι επιβάτες στο μετρό της Νέας Υόρκης παρακολουθούσαν ένα νεαρό που αποφάσισε να "μετακινηθεί" με έναν πιο αντισυμβατικό τρόπο, "κρεμασμένος" έξω από το βαγόνι.

Το μετρό είναι φθηνό, γρήγορο και ασφαλές. Άγνωστο για ποιούς λόγους, κάποιοι θέλουν να το χρησιμοποιούν για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη… Και να κατατρομάξουν τους συνεπιβάτες τους.

Η πρακτική του “skylarking”, ή “subway surfing” δεν είναι ακριβώς νέα. Αλλά στην εποχή των social media και των πάσης φύσεως “προκλήσεων” που εξαπλώνονται διαδικτυακά, τείνει να λάβει διαστάσεις επιδημίας. Πρακτικά, είναι το άκρως επικίνδυνο “σπορ” στο οποίο κάποιος μετακινείται με το μετρό, αλλά… έξω από το βαγόνι, “γαντζωμένος” πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Αντιμέτωποι με αυτό το θέαμα βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή οι επιβάτες συρμού του μετρό του Μπρούκλιν όταν διαπίστωσαν ότι ένας νεαρός, ατάραχος και εντελώς ψύχραιμος, μετακινούταν μαζί τους με αυτό τον τρόπο.

Οι περισσότεροι έπαθαν πανικό , φοβούμενοι ότι ο νεαρός θα σκοτωθεί. Ο πιο ψύχραιμος τράβηξε τη σκηνή με το κινητό του, ακριβώς για να δείξει το πόσο επικίνδυνο είναι. Όπως είπε ο ίδιος αφού το βίντεό του έγινε viral και αναμεταδόθηκε και από συμβατικά ΜΜΕ, ήταν βέβαιος ότι ο νεαρός δεν θα τα καταφέρει.

Και για να μην τρέφουν κάποιοι αυταπάτες. Βεβαιωμένα στις ΗΠΑ 15 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί κάνοντας αυτό το αλόκοτο σπορ εντυπωσιασμού.


 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα