Ινδία: Αεροσκάφος κόλλησε κάτω από γέφυρα

Ινδία: Αεροσκάφος κόλλησε κάτω από γέφυρα
Αεροσκάφος κόλλησε κάτω από γέφυρα Twitter@Ashoke_Raj

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο με ένα αεροσκάφος της Air India, το οποίο φαίνεται να είναι κολλημένο κάτω από μια γέφυρα στο Δελχί.

Viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει ένα αεροσκάφος της Air India, το οποίο φαίνεται να έχει κολλήσει κάτω από μια γέφυρα στην πρωτεύουσα της Ινδίας, το Δελχί.

Στο βίντεο φαίνεται το αεροπλάνο κολλημένο κάτω από τη γέφυρα, ενώ δίπλα του κινούνται αμάξια στον αυτοκινητόδρομο. Το φτερά του αεροπλάνου φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί.

Ένας δημοσιογράφος, ανάρτησε το βίντεο στο Twitter μαζί με την ανακοίνωση της Air India, η οποία ανέφερε ότι η αεροπορική εταιρεία δεν είχε πλέον καμία σχέση με το αεροπλάνο.

“Πρόκειται για ένα (μη καταχωρημένο πλέον) αεροσκάφος της Air India που έχει πουληθεί και δεν ανήκει στην εταιρεία. Το αεροσκάφος μεταφέρθηκε χθες [2 Οκτωβρίου] το βράδυ από τους νέους ιδιοκτήτες. Η Air India δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αεροσκάφος “, ανέφερε η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το BBC, υπάλληλοι του αεροδρομίου δήλωσαν στην εφημερίδα Times of India ότι “το αεροσκάφος σίγουρα δεν ανήκει στον στόλο του αεροδρομίου του Δελχί” και ότι “ο οδηγός ενδέχεται να έκανε λάθος κατά τη μεταφορά του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα