Σπιτονοικοκυρά γνωστής influencer την ρεζίλεψε με ένα βίντεο

Σπιτονοικοκυρά γνωστής influencer την ρεζίλεψε με ένα βίντεο
Twitter

Την "απάτη" της τέλειας εικόνας, αποκάλυψε η σπιτονοικοκυρά μίας μπλόγκερ, τραβώντας βίντεο του βρώμικου σπιτιού της.

Μία διάσημη Influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζούσε “διπλή ζωή”, όπως αποκάλυψε με ντοκουμέντα η σπιτονοικοκυρά της. Πιο συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού βιντεοσκόπησε το γεμάτο βρωμιά σπίτι της influencer, η οποία προέβαλλε ένα αψεγάδιαστο σπίτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα πλάνα που έχουν γίνει viral, δείχνουν το διαμέρισμα της Lisa Li, μίας μπλόγκερ με 1,1 εκατομμύρια ακόλουθους, γεμάτο σκουπίδια, ακαθαρσίες σκύλου και μουχλιασμένο φαγητό. Η σπιτονοικοκυρά έκανε μία “εκτενή ξενάγηση” στο βρώμικο διαμέρισμα της ενοίκου της, αφού η Lisa αγνοούσε επανειλημμένα τις τηλεφωνικές της κλήσεις.

Youtube

Youtube

Όπως τόνισε η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο, ακόμη και επαγγελματίες αρνήθηκαν να καθαρίσουν το σπίτι, ενώ προσέθεσε πως η Lisa Li χρωστάει χιλιάδες γουάν σε απλήρωτους λογαριασμούς. Ακόμη είπε πως η όμορφη γυναίκα που παρουσιάζεται στο Ίντερνετ δεν έχει καμία σχέση με τη σιχαμένη γυναίκα που προκάλεσε ένα χάος στο διαμέρισμα.

Η Lisa Li ζήτησε συγγνώμη από τους φαν της μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ενώ βρήκε τη σπιτονοικυρά της από κοντά και της υποσχέθηκε να τα καθαρίσει όλα.

Youtube

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μετά τη “συμφιλίωση” με την ιδιοκτήτρια, η μπλόγκερ δημοσίευσε βίντεο με την ίδια να σκουπίζει τα περιττώματα σκύλου και τη βρωμιά του σπιτιού της.

Youtube

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα