Τζίμι Φάλον σε Νικόλ Κίντμαν. Δεν καταλαβαίνω πώς και δεν στην έπεσα

default image

Όχι μια αλλά δυο φορές η Νικόλ Κίντμαν είχε περάσει "απαρατήρητη" για τα μάτια του κωμικού, Τζίμι Φάλον (Vid)

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε, η ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν, είχε βρεθεί ως φιλοξενούμενη στο τηλεοπτικό show του κωμικού Τζίμι Φάλον, όπου και ξεδίπλωσε μια παλιά τους ιστορία.

Όπως είχε πει η Κίντμαν, πριν από πολλά χρόνια, ένας φίλος δικός της αλλά και του Φάλον την είχε καλέσει στο σπίτι του ιδίου του Τζίμι, όπου εκείνο το βράδυ ήταν φυσικά και ο παρουσιαστής. Η Κίντμαν ανέφερε πως πήγε εκεί γιατί της άρεσε ο Φάλον, όμως εκείνος ήταν εντελώς αδιάφορος για τα μάτια της.

Η ηθοποιός δεν είχε διστάσει να το αποκαλύψει στον αέρα, αφήνοντας εμβρόντητο τον εμπνευστή του The Tonight Show Starring Jimmy Fallon . Ο Φάλον ήταν μάλιστα τόσο… ασυγκίνητος, που ενώ εκείνη ήταν στον ίδιο χώρο μαζί του και τον κοιτούσε, έβαλε να παίξει ένα video game και δεν της μίλησε καν. “Καμία χημεία σκέφτηκα”, είπε η γοητευτική Κίντμαν.

Το περιστατικό από τον Ιανουάριο:

Η Κίντμαν βρέθηκε  για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στην εκπομπή για να προωθήσει την καινούργια της ταινία, Lion. Και αυτή τη φορά δήλωσε live πως ο Φάλον είχε χάσει και δεύτερη ευκαιρία για να βγει ραντεβού μαζί της.

Λίγο καιρό μετά την αποτυχημένη συνάντηση στο διαμέρισμα του, βρέθηκαν σε ένα πάρτι που οργάνωνε ο σκηνοθέτης David Fincher.

“Τότε ο Μπραντ Πιτ και η Άνιστον ήταν ακόμα μαζί”, είπε η Κίντμαν. “Ήμουν μέσα στην κουζίνα και στεκόμουν δίπλα σου και περίμενα να κάνεις κάτι”. Η Κίντμαν, που σήμερα είναι παντρεμένη με τον Keith Urban, είδε και τον άντρα της να βρίσκεται στο πλάι της στον καναπέ του show. Εκείνος, αφιέρωσε μάλιστα στον Φάλον και το κομμάτι, “Dream Weaver”. Απολύτως συμβολικό για την όλη περίσταση…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα