Η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα

Η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα
Η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα -

Η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη, ήταν η πρώτη που εμβολιάστηκε στη χώρα μας, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Ευσταθία Καμπισιούλη, έμπειρη και εξειδικευμένη νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα, στη 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου.

Η κα Καμπισιούλη, ύψωσε τον αντίχειρά της, τη στιγμή που έκανε το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορονοϊού.

“Σήμερα πολλοί είναι αυτοί που με ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στη θέση μου”, δήλωσε στην ΕΡΤ η έμπειρη νοσηλεύτρια, μετά από σχετική ερώτηση.

Η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα -

 

Η κ. Καμπισιούλη χαρακτήρισε τον εμβολιασμό “μεγάλη τιμή” τόσο για την ίδια προσωπικά, όσο και για τον κλάδο της, καθώς, όπως είπε, αισθάνεται ότι στο πρόσωπό της αναγνωρίζεται η προσπάθεια της ίδιας και των συναδέλφων της όλο αυτό το διάστημα.

“Ελπίζω ότι θα γυρίσουμε σελίδα”, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως έχουμε “πολύ δρόμο ακόμα” και τονίζοντας την ανάγκη συνέχισης τήρησης των μέτρων και ευχήθηκε: “σύντομα να μπορέσουμε να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας, την καθημερινότητά μας και όσα στερηθήκαμε αυτόν τον χρόνο”.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS 24/7″.

Οι εμβολιασμοί συνεχίστηκαν με τον 88χρονο, τρόφιμο Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, κ. Μιχάλη Γιοβανίδη, και στη συνέχεια θα εμβολιαστούν παράγοντες της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, με πρώτη την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Συγκεκριμένα, στον Ευαγγελισμό θα εμβολιαστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (14:00) και λίγο αργότερα στο νοσοκομείο “Αττικόν” ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (14:30) και ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας (14:45).

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα