Κορονοϊός: Εννέα κρούσματα σε εργαζόμενους στο ΑΧΕΠΑ

Κορονοϊός: Εννέα κρούσματα σε εργαζόμενους στο ΑΧΕΠΑ
MotionTeam

Μία νοσηλεύτρια, μία γιατρός και 7 διοικητικοί υπάλληλοι αποτελούν επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 9 εργαζόμενοι θετικοί στον κορονοϊό. Πρόκειται για 7 διοικητικούς υπαλλήλους, μία γιατρό των ΤΕΠ και μία νοσηλεύτρια.

Τα αποτελέσματα των τεστ ανακοινώθηκαν 3 χθες και 6 σήμερα.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Μετά τα αποτελέσματα αυτά ξεκίνησαν μαζικοί έλεγχοι τόσο από το νοσοκομείο όσο και από κλιμάκια του ΕΟΔΥπου έχουν ήδη φτάσει εκεί και διενεργούν rapid test. . Μάλιστα το Υπουργείο στέλνει αλλά 1500 rapid test.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του νοσοκομείου δεν αποκλείεται να βρεθούν και άλλοι ασθενείς με Covid-19.

Από τα διαγνωσμένα περιστατικά κάποιοι έχουν εκδηλώσει συμπτώματα αλλά είναι όλοι σε καλή κατάσταση και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Εκτιμάται ακόμη ότι η εμφάνιση των κρουσμάτων ότι δεν αφορά μια εστία μόλυνσης, δηλαδή να έγινε η διασπορά εντός του νοσοκομείου από άλλου κρούσμα κι το γεγονός θεωρείται ενδεικτικό για την εξάπλωση του ιού στην Θεσσαλονίκη.

Να αναφέρουμε δε ότι τα παιδιά 3 από τους διοικητικούς που νόσησαν και είναι από δήμο Συκεών βρέθηκαν επίσης θετικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα