Θεσσαλονίκη: Σκληρή επίθεση όχλου κατά 2 τρανς ατόμων – 21 συλλήψεις

Διαβάζεται σε 1'
Νεαροί επιτέθηκαν σε τρανς άτομα στην Θεσσαλονίκη
Νεαροί επιτέθηκαν σε τρανς άτομα στην Θεσσαλονίκη Facebook

Επίθεση δέχθηκαν δύο τρανς άτομα από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου. Τους πέταξαν μπουκάλια και τους έφτυσαν.

Ένα σοκαριστικό επεισόδιο βίας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου δύο τρανς άτομα δέχθηκαν επίθεση από μεγάλη ομάδα νεαρών ατόμων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thestival, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους. Οι νεαροί αντάλλαξαν ύβρεις με τα τρανς άτομα. Στη συνέχεια άρχισαν να τους πετούν μπουκάλια, ενώ κάποιοι τους έφτυσαν.

Τα θύματα της επίθεσης μπήκαν στο εσωτερικό ενός εστιατορίου για να προστατευθούν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 24 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 21 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι 11 από τους συλληφθέντες είναι ανήλικοι, με τον νεότερο να είναι 14 ετών. 

Οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπόθεση η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα