Διοικητική εξέταση για τα κυκλώματα στις συγκοινωνίες αποκάλυψε ο Σπίρτζης

Διοικητική εξέταση για τα κυκλώματα στις συγκοινωνίες αποκάλυψε ο Σπίρτζης
Ο υπουργός Μεταφορών,Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης Eurokinissi

O υπουργός Υποδομών - Μεταφορών και Δικτύων διαβεβαίωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν σύντομα και ξεκαθάρισε ότι η έρευνα αφορά υπηρεσιακούς παράγοντες

Τη διενέργεια έρευνας, διοικητικής σε πρώτη φάση και εισαγγελικής σε επόμενο στάδιο, για τον εντοπισμό κυκλωμάτων στον χώρο των συγκοινωνιών αποκάλυψε ο υπουργός Υποδομών-Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6. Διαβεβαίωσε ότι τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν σύντομα και ξεκαθάρισε ότι αναφέρεται σε υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι εμπλέκονται σε συγκεκριμένα κυκλώματα με συγκεκριμένες δράσεις γύρω από τη συντήρηση των ΜΜΜ, την επιδιόρθωσή τους, τον καθορισμό των βαρδιών, τα πλαστά εισιτήρια και άλλες παθολογίες αυτού του χώρου. Υποστήριξε ότι προηγούμενες κυβερνήσεις έδειχναν ανοχή απέναντι σε τέτοια κυκλώματα και συστήματα.

Ο υπουργός Υποδομών – Μεταφορών χαρακτήρισε τον πρόεδρο του σωματείου τεχνικών της ΟΣΥ Απ. Ραυτόπουλο “κομματικό φερέφωνο”, υποστηρίζοντας ότι επί κυβέρνησης Σαμαρά δεν προκαλούσε απεργίες και ότι αρνήθηκε να υπογράψει συλλογικές συμβάσεις. “Ο κ. Ραυτόπουλος ως κομματικό φερέφωνο να πάει στους ανθρώπους στους οποίους έχει κομματική αναφορά για να του πιστοποιήσουν ότι είχαν βάλει το αμαξοστάσιο του Ελληνικού στο διαγωνισμό”. Και διερωτήθηκε: “Τι τους ενοχλεί η μεταφορά του αμαξοστασίου; Αν τους νοιάζει το κόστος ας συμβάλουν στις προσπάθειες εξοικονόμησης (καταπολέμηση εισιτήριο διαφυγής κοκ”).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα