Οι επόμενες εκλογές θα είναι ‘ντέρμπι για τρεις’ δηλώνει ο Κουτσούκος της ΔΗ.ΣΥ

Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή. Δευτέρα 6 Νοέμβρη 2017.  (EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή. Δευτέρα 6 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης) EUROKINISSI

Προέβλεψε ότι σε ένα χρόνο η Βουλή θα έχει πολλούς περισσότερους βουλευτές της παράταξής του να τον χειροκροτούν όταν μιλάει. Χαρακτήρισε στείρα την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ.

Τη βεβαιότητά του ότι η κεντροαριστερά θα επιστρέψει σύντομα σε ποσοστά που θα της επιτρέψουν να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την εξουσία εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος.

Τοποθετούμενος στη συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα κ. Κουτσούκος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έφερε στη Βουλή το συγκεκριμένο νομοσχέδιο για να αλλάξει την ατζέντα από τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς. Μάλιστα καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει εμπλακεί σε μια «στείρα αντιπαράθεση με τη ΝΔ» η οποία, όμως, δεν μπορεί να ανακόψει την άνοδο της κεντροαριστεράς.

«Να το ξέρετε, οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπι για τρεις» είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ο κ. Κουτσούκος. Σημείωσε, μάλιστα, ότι τώρα μπορεί να μην έχει κανένα συνάδελφό του στη Βουλή να τον χειροκροτήσει λόγω της μικρής δύναμης της ΔΗ.ΣΥ στη Βουλή αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα. «Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε πολύ περισσότεροι…» διεμήνυσε σε όλες τις πλευρές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κεντροαριστερά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεννηματά: Μήνυμα σε κυβέρνηση και ΝΔ η μαζική συμμετοχή στις κάλπες

ADVERTISING

SHARE: