Ραγκούσης: Γκεμπελικού τύπου οι φράσεις Γεννηματά και Χρηστίδη

Ραγκούσης: Γκεμπελικού τύπου οι φράσεις Γεννηματά και Χρηστίδη
Ο Γιάννης Ραγκούσης Eurokinissi

Ευθεία επίθεση στην Φώφη Γεννηματά και τον Παύλο Χρηστίδη εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, σημειώνοντας ότι το μόνο που κάνει η κ. Γεννηματά είναι να λειτουργεί ως υπεργολάβος του κ. Μητσοτάκη.

Την ταύτιση του ΚΙΝΑΛ ως υπεργολάβου του κ. Μητσοτάκη κατήγγειλε ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου “Η Επόμενη Μέρα”.

Ειδικότερα, ο κ. Ραγκούσης με αφορμή το διαζύγιο με το ΚΙΝΑΛ, σημείωσε οτι ο κ. Χρηστίδης λέει ψέματα “όταν σημειώνει πως δεν ασχολούνται μαζί μου, καθώς η προσωπική γραμματέας της κ. Γεννηματά με πήρε τηλέφωνο ώστε να με καλέσει στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής”.

Μάλιστα χαρακτήρισε γκεμπελικού τύπου τις φράσεις Γεννηματά και Χρηστίδη και απάντησε πως “σε καμία περίπτωση δεν λειτουργώ ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά, δεν θα την αφήσω να με μετατρέψει σε υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη όπως έχει μετατρέψει το ΚΙΝΑΛ” και συμπλήρωσε: “Η κ. Γεννηματά έχει την απόλυτη ευθύνη για την κατρακύλα του ΚΙΝΑΛ, έκανε ένα σωρό λανθασμένες επιλογές με το που πήρε την ηγεσία και τώρα επειδή θέλει να εγκλωβίσει τον κόσμο του ΚΙΝΑΛ στη στρατηγική Μητσοτάκη, προβαίνει και σε αυτές τις ασχήμιες, τις θεσμικές, τις αντιδημοκρατικές με αποκορύφωμα αυτό που έκανε τώρα με τη συμφωνία για την πΓΔΜ”.

Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε επίσης ότι “όταν ηγείσαι ενός κόμματος που καταγράφει μονοψήφια ποσοστά και ζητά εκλογές όταν προηγείται η ΝΔ τότε το κάνει για να βγει ο Μητσοτάκης”.

Τέλος σημείωσε πως δεν υπάρχει διαγραφή από κάποιο όργανο και πως αν τον προσκαλέσουν στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα παρευρεθεί, ενώ εάν δεν τον καλέσουν θα σημαίνει ότι η κ. Γεννηματά έχει αποφασίσει να τον διαγράψει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα