Βιντεοκλήση του Μαρινάκη στον Ρέτσο: “Μπράβο, τσακίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή”
Διαβάζεται σε 1'
O Bαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στον Παναγιώτη Ρέτσο μέσω βιντεοκλήσης και έστειλε το δικό του μήνυμα.
- 12 Οκτωβρίου 2026 08:20
Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο ντέρμπι αιωνίων της σεζόν. Με μπροστάρη τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 του Παναθηναϊκού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια, όπως γράφει το SPORT24, υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του αρχηγού των ερυθρόλευκων. Συγκεκριμένα, μέσω του τηλεφώνου του Κώστα Καραπαπά, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ συνομίλησε με βιντεοκλήση με τον Παναγιώτη Ρέτσο.
“Μπράβο, τσακίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή και όλους. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Kάνατε καλή δουλειά. Να πάτε μέχρι τέλους σε Ελλάδα και Ευρώπη” ανέφερε συγκεκριμένα προς τον Ρέτσο και τους υπόλοιπους παίκτες.