Πώς μπορούμε να συνδυάσουμε την αποτελεσματικότητα και την προσωπική ευεξία σε συνθήκες τηλεργασίας

Πώς μπορούμε να συνδυάσουμε την αποτελεσματικότητα και την προσωπική ευεξία σε συνθήκες τηλεργασίας

Συμβουλές από τη Samsung Electronics Hellas για ένα άνετο και παραγωγικό περιβάλλον εργασίας

Η νέα καθημερινότητα, όπως έχει διαμορφωθεί, ενίσχυσε σημαντικά το ποσοστό της τηλεργασίας, με τους εργαζομένους να καλούνται πλέον να ολοκληρώσουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, σε οποιονδήποτε χώρο, μακριά από το γραφείο.

Ακολουθεί μία σειρά χρήσιμων συμβουλών σε έναν πρακτικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντά σας και να διατηρήσετε την προσωπική σας ευεξία, αφιερώνοντας χρόνο σε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν.

Δημιουργήστε ένα άνετο περιβάλλον εργασίας

Βεβαιωθείτε πως διαθέτετε τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε παραγωγικοί και συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας, εξοικονομώντας χρόνο. Για παράδειγμα, με τις πρωτοποριακές κυρτές οθόνες υψηλής απόδοσης της σειράς Τ55 της Samsung, με κυρτότητα 1000R, μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα πολλαπλές εργασίες, χάρη στο γρήγορο χρόνο απόκρισης και τον εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης. Παράλληλα, η όραση σας προστατεύεται κατά την πολύωρη χρήση, χάρη στη λειτουργία Eye Comfort, ενώ ο λεπτεπίλεπτος σχεδιασμός τους, χωρίς πλαίσια, εξαλείφει τους περισπασμούς. Οι οθόνες της σειράς Τ55 της Samsung εξασφαλίζουν, επίσης, εμπειρία εργασίας επόμενης γενιάς, καθώς διαθέτουν υψηλή ευκρίνεια που σας επιτρέπει να μη χάνετε χρόνο, αναζητώντας σημαντικές λεπτομέρειες της εργασίας σας.

Εξισορροπήστε επαγγελματική και προσωπική ζωή

Χωρίς τον εργασιακό χώρο να θέτει τα τυπικά όρια στη ζωή σας, είναι σημαντικό να προστατεύσετε τον προσωπικό σας χρόνο. Με τις gaming οθόνες G5 & G9 της Samsung, αυτό είναι εφικτό. Ειδικά για τους λάτρεις του binge-watching και τους απαιτητικούς gamers, οι καινοτομίες που ενσωματώνουν τις καθιστούν ιδανικές για απόλαυση περιεχομένου ή ατελείωτο gaming, ενώ, χάρη στην κυρτότητα 1000R της οθόνης που ταιριάζει με το περίγραμμα του ανθρώπινου ματιού, οι εικόνες είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές. Επιπλέον, ο συνδυασμός QLED, HDR600 και WQHD τεχνολογιών προσφέρουν εντυπωσιακή ανάλυση και απαράμιλλη χρωματική ακρίβεια, ενώ ο σημαντικά μειωμένος χρόνος απόκρισης (240Hz, 1ms) κάνει τη διαφορά, ακόμα και στις πιο απαιτητικές πίστες.

Παραμείνετε συνδεδεμένοι

Πολύ συχνά, κατά την απομακρυσμένη εργασία μπορεί να βρεθείτε μακριά… από την οθόνη του υπολογιστή, οπότε και απαιτούνται λύσεις που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε συνδεδεμένοι, όπου κι αν βρίσκεστε. Η Samsung και το οικοσύστημα των Galaxy συσκευών της εγγυάται ότι θα παραμείνετε παραγωγικοί σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας. Το Galaxy S20 Ultra, με την ενσωματωμένη λειτουργία Samsung DeX, προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης όπως αυτή ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, απλά συνδέοντάς το σε μια μεγαλύτερη οθόνη.[1] Ταυτόχρονα με το Link to Windows, όλες οι ειδοποιήσεις, κλήσεις και SMS μεταφέρονται εύκολα και απλά σε έναν Η/Υ με Windows 10, ασύρματα. Η ολοκαίνουρια αρχιτεκτονική κάμερας του και οι ενισχυμένες λειτουργίες ΑΙ προσφέρουν έναν νέο τρόπο αποτύπωσης σε οποιοδήποτε περιβάλλον χρήσης, είτε εντός είτε εκτός σπιτιού. Χάρη στις αποκλειστικές λειτουργίες των Samsung Galaxy στην εφαρμογή Google Duo, πλέον μέχρι και 8 χρήστες μπορούν να μιλήσουν ταυτόχρονα, σε ποιότητα Full HD, με ένα άγγιγμα, από τον dialer. Ακόμα, η Samsung συνεργάζεται με το YouTube, για να παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαύσουν τη γνωστή εφαρμογή YouTube Premium, ακόμα και στο παρασκήνιο ή offline, χωρίς διαφημίσεις.[2] Τo κομψό Galaxy Tab S6 Lite, με επανασχεδιασμένο S Pen, αποτελεί το ιδανικό tablet για λήψη σημειώσεων στη στιγμή και ταυτόχρονη παρακολούθηση αγαπημένου περιεχόμενου. Με τα Samsung Galaxy Buds+, θα ευχαριστηθείτε επικοινωνία αλλά και μουσική και podcasts, με ένα μόνο άγγιγμα[3], χάρη στη συνεργασία με το Spotify, χωρίς να ανησυχείτε για τη διάρκεια της μπαταρίας[4]. Έτσι, θα μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με όσα και όσους σας νοιάζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις της Samsung, επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr.

[1] Το Samsung DeX υποστηρίζεται σε επιλεγμένες συσκευές Galaxy, Note και Tab.

2 Για να συνδέσετε το smartphone σας στον υπολογιστή σας, ενεργοποιήστε τη λειτουργία ”Σύνδεση σε Windows” και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ”Your Phone” στον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή ”Your Phone” είναι προεγκατεστημένη στα PC με Windows 10, ενημέρωσης Οκτωβρίου 2018 ή μεταγενέστερης, και διατίθεται για λήψη για τα Windows 10, ενημέρωσης Απριλίου 2018 ή μεταγενέστερης. Απαιτείται λογαριασμός Microsoft.

[2] Tα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra προσφέρουν 4 μήνες δωρεάν Youtube Premium με έναρξη μηνιαίας συνδρομής στην υπηρεσία.

[3] Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά ή τον πάροχο.

[4] Μέχρι και 11 ώρες με τα Buds+ και επιπλέον 11 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Με βάση τη μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπό τυπικές συνθήκες χρήσης. Μέση αναμενόμενη απόδοση με βάση την τυπική χρήση. Η πραγματική διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από παράγοντες όπως το δίκτυο, οι επιλεγμένες λειτουργίες, η συχνότητα κλήσεων και τα πρότυπα χρήσης φωνής, δεδομένων και άλλων εφαρμογών. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα