Στη σέντρα ξανά το πρωτάθλημα – Παραμένει το -3 για τον Ολυμπιακό

Στη σέντρα ξανά το πρωτάθλημα – Παραμένει το -3 για τον Ολυμπιακό

Αναμένεται η απάντηση Βασιλειάδη για το μέλλον του πρωταθλήματος - Δείτε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Μια ακόμη ημέρα εξελίξεων μέσα στις αίθουσες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει στα γήπεδα το Σαββατοκύριακο (31/03-01/04), ενώ η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διατήρησε την πρωτόδικη ποινή στον Ολυμπιακό για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σέντρα εκ νέου στο πρωτάθλημα ήταν η απόφαση του Δ. Σ. της Super League. Οι ομάδες υπέγραψαν το έγγραφο με τις προτάσεις-όρους του Γιώργου Βασιλειάδη κι έτσι αναμένεται η απάντηση του Υφυπουργού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η Super League αναμένεται να ξεκινήσει από εκεί που είχε σταματήσει, με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής.

Διαβάστε στο Sport24:

Με ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ξαναρχίζει το πρωτάθλημα

Εν αναμονή ο Υφυπουργός Αθλητισμού για να ανάψει το “πράσινο φως”

Σχεδόν ταυτόχρονα βγήκε η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τα επεισόδια μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Η έφεση των ερυθρόλευκων απορρίφθηκε κι έτσι παρέμεινε η πρωτόδικη ποινή του προστίμου (90.000 ευρώ), των δύο αγώνων χωρίς θεατές (ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς κόσμο με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό) και της αφαίρεσης τριών βαθμών απ’τη βαθμολογία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version