Τσιτσιπάς: “Με έχει δυσκολεψει η πανδημία, ένιωσα στοιχεία κατάθλιψης”

Τσιτσιπάς: “Με έχει δυσκολεψει η πανδημία, ένιωσα στοιχεία κατάθλιψης”
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ⓒ 2021 AP Photo/Rebecca Blackwell

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha 98.9 αποκάλυψε ότι η πανδημία του κορονοϊού τον δυσκόλευσε πολύ και μάλιστα ένιωσε στοιχεία κατάθλιψης.

Συνέντευξη στον Alpha 98.9 παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε πόσο τον δυσκόλευσε η πανδημία. Μάλιστα, υποστήριξε ότι αισθάνθηκε στοιχεία κατάθλιψης και μοναξιάς.

“Με έχει δυσκολεύσει η πανδημία, όπως όλους. Υπήρχαν στιγμές πριν μερικούς μήνες που ένιωσα στοιχεία κατάθλιψης και μου ήταν δύσκολο, ένιωθα μόνος ότι κάτι δεν πάει καλά. Με επηρέασε σε συγκεκριμένα σημεία πέρσι και λίγο φέτος” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

Επίσης, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε και για το χόμπι του, τον κινηματογράφο: “Έχω δημιουργήσει χόμπι εκτός τένις, που μου δίνουν δυνατότητες τις οποίες δεν ξέρω αν έχουν άλλοι αθλητές. Θα δώσω παράδειγμα την φωτογραφία και τον κινηματογράφο, είναι ένα χόμπι που ανακάλυψα πριν μερικά χρόνια.

Το έχω εξελίξει σαν κάτι σημαντικό στη ζωή μου, που πλέον μου αποφέρει εισόδημα. Πριν μερικούς μήνες υπέγραψα και με μία εταιρία, για να δημιουργήσω μία σειρά γι’ αυτούς, ταξιδεύοντας στον κόσμο και παίζοντας τένις. Σκέφτομαι να κάνω μία παραγωγή κάποια στιγμή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα