Honda e θα ονομάζεται το πρώτο ηλεκτρικό της Honda

Honda e θα ονομάζεται το πρώτο ηλεκτρικό της Honda

Το «Ηλεκτρικό όραμα» της Honda για την Ευρώπη, το «Electric Vision» όπως το αναφέρει, θα ενσωματώνει όλα τα νέα δεδομένα για την ιαπωνική μάρκα.

Το πρωτότυπο, αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ένα αυτοκίνητο πόλης, τελικά θα ονομαστεί Honda e, ενώ το Jazz της επόμενης γενιάς θα είναι διαθέσιμο με ένα υβριδικό σύστημα κίνησης που διαθέτει το Intelligent Multi- Τεχνολογία Drive Mode (i-MMD).

Επίσης, η Honda επισημοποίησε ότι όλα της τα οχήματα θα είναι ηλεκτρικά έως το 2025. Το Honda e, είναι το πρώτο μοντέλο της Honda σε αποκλειστική πλατφόρμα EV (ηλεκτρικών οχημάτων), θα είναι πισωκίνητο και θα φέρει προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Ηδη το Honda e, έχει πάνω από 22.000 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος σε όλη την Ευρώπη. Τώρα, όσον αφορά στο υβριδικό σύστημα i-MMD, που θα διατίθεται με την επόμενη γενιά του δημοφιλούς hatchback Jazz, ήδη έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση σε όλη την Ευρώπη για την επίτευξη υψηλών επιπέδων απόδοσης, στο νέο CR-V Hybrid.

Πριν από το στόχο της ηλεκτροκίνησης του 2025, η Honda θα επεκτείνει την εφαρμογή του υβριδικού συστήματος i-MMD με διπλό κινητήρα, στα μικρότερα μοντέλα της μάρκας. Η επόμενη γενιά Jazz θα κάνει διεθνή πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο, αργότερα φέτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα