Τίτλοι τέλους για Skoda και ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε.

Τίτλοι τέλους για Skoda και ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε.

Αιφνιδιαστική ανακοίνωση της εισαγωγικής εταιρίας των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα, της BIAMAΡ Α.Ε., γνωστοποιεί ότι η τσέχικη φίρμα σταματά την συνεργασία μαζί της από την 30η Μαΐου 2017.

Αν μη τι άλλο η ανακοίνωση της ΒΙΑΜΑΡ προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι θεωρείται (και είναι) μια από τις πλέον πετυχημένες εισαγωγικές εταιρίες αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά.

Ο εκ των ισχυρών ανδρών της ΒΙΑΜΑΡ, ο Χρήστος Πανόπουλος, έχει συνδέσει το όνομά του με την Skoda, καθώς επίσης και την τελευταία με το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της ομάδας της Skoda Ξάνθης.

Είναι γεγονός ότι πως ο ΒΙΑΜΑΡ κατάφερε την τελευταία 15ετία να αναδείξει τη Skoda σε έναν από τους πιο ισχυρούς παίκτες στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου και, σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έχει διαδραματίσει ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Ανδρέας Χριστοφορίδης. Ενώ, με τα νέα μοντέλα που προγραμματίζει η τσέχικη φίρμα, το μερίδιό της στην ελληνική αγορά αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε.:

«Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., μεταξύ των άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων της, υπήρξε η αποκλειστική αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της SKODA, για 35 συναπτά έτη.

Την 29η Μαΐου 2015, η SKODA AUTO a.s. κατήγγειλε τη σύμβαση που είχε με την ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. γνωστοποιώντας της ταυτόχρονα, ότι η μεταξύ τους σχέση θα λήξει την 30η Μαΐου 2017.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., για λόγους επαγγελματικής δεοντολογίας δεν θα αναφερθεί στους λόγους της καταγγελίας.  Αυτό είναι υποχρέωση,  και το αφήνει στη διακριτική ευχέρεια της SKODA AUTO a.s. να το πράξει.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη  και τώρα που γράφεται αυτό το Δελτίο Τύπου, κατείχε και κατέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αγοράς που κατέχει η SKODA στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης,  και παράλληλα το τετραπλάσιο από  τις χώρες της Μεσογείου.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. είναι μία από τις πιο Υγιείς εταιρείες του χώρου και Όχι μόνο.  Και θα παραμείνει έτσι.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στους ήδη υπάρχοντες ή μέλλοντες πελάτες της, αλλά και τους πιστούς συνεργάτες της, θα εξυπηρετεί και θα ανταποκρίνεται στις συμβατικές  ή άλλες, υποχρεώσεις της με τον ίδιο ακριβώς συνεπή τρόπο που το πράττει κατά τα τελευταία 35 συναπτά έτη της συνεργασίας της με τη SKODA AUTO a.s.

Με την ευκαιρία, θέλουμε, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες της SKODA για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο όνομα της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια, όπως και όλους αυτούς που θα το πράξουν μέχρι την 30η Μαΐου 2017».

SHARE:

24Media Network