Άλεκ Μπάλντουιν για την τραγωδία στο Rust: “Θα μπορούσα να έχω αυτοκτονήσει”

Άλεκ Μπάλντουιν για την τραγωδία στο Rust: “Θα μπορούσα να έχω αυτοκτονήσει”
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη του Άλεκ Μπάλντουιν στον Τζορτζ Στεφανόπουλος στο ABC 2021 Jeffrey Neira/ABC News via AP

Στη δημοσιότητα δόθηκε ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε ο Άλεκ Μπάλντουιν στο ABC μετά το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust, όπου έχασε τη ζωή της η 42χρονη κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς.

Φανερά φορτισμένος και δείχνοντας να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τον χαμό της 42χρονης κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”, ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν παραχώρησε την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όσα συνέβησαν στο κινηματογραφικό σετ τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο 63χρονος ηθοποιός κάθισε απέναντι από τον Τζορτζ Στεφανόπουλος και μίλησε στο ABC , χωρίς μάλιστα να κρύψει σε αρκετά σημεία της συνέντευξής του τη συγκίνησή του όταν αναφερόταν στη Χαλίνα Χάτσινς.

“Δεν ενδιαφέρομαι πια για την καριέρα μου. Θα μπορούσε να τελειώσει μετά από αυτό”, δήλωσε χαρακτηριστικά στον Τζορτζ Στεφανόπουλος τονίζοντας ωστόσο πως δεν αισθάνεται προσωπική ευθύνη για τον θάνατο της Χάτσινς, καθώς όπως εξήγησε, το μόνο που έκανε ήταν να οπλίσει το όπλο που εκπυρσοκρότησε και σε καμία περίπτωση δεν τράβηξε τη σκανδάλη.

Την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος ο ίδιος και η Χάτσινς συναντήθηκαν προκειμένου να κάνουν πρόβα για τη σκηνή, όπου ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Μπάλντουιν θα σημάδευε με το όπλο του δυο ανθρώπους και θυμήθηκε πω ο πρώτος βοηθός σκηνοθέτη της ταινίας, Ντέιβ Χολς, τού έδωσε ένα περίστροφο λέγοντάς του ότι πρόκειται για ένα “cold gun”, αναφερόμενος σε ένα όπλο το οποίο είτε είναι άδειο είτε έχει ψεύτικες σφαίρες.

Η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς Instagram


Τα όσα ακολούθησαν έγιναν γνωστά, σοκάροντας την παγκόσμια κοινή γνώμη και τον κόσμο του Χόλιγουντ, ωστόσο ο Μπάλντουιν ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε τράβηξε τη σκανδάλη. “Ποτέ δεν θα σημάδευα κανέναν με όπλο και ποτέ δεν θα τραβούσα τη σκανδάλη”, δήλωσε κατηγορηματικά στην κάμερα του ABC.

Ο ίδιος δεν δίστασε να κάνει στη συνέχεια μια σοκαριστική δήλωση για το πόσο “εύθραστη” ήταν η ψυχική του κατάσταση αμέσως μετά το δυστύχημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θα μπορούσα να έχω αυτοκτονήσει εάν σκεφτόμουν ότι ήμουν υπεύθυνος για τον θάνατο της Χάτσινς και δεν το λέω ελαφρά τη καρδία. Δεν ξέρω τι έγινε στο σετ. Κάποιος τοποθέτησε μια αληθινή σφαίρα, που δεν θα έπρεπε εξαρχής η σφαίρα αυτή να βρίσκεται στον χώρο των γυρισμάτων. Κάποιος είναι υπεύθυνος για αυτό που συνέβη και δεν μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι εγώ”.

Με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε στη συνέχεια πως περνάει με δυσκολία την ημέρα του και πολλές φορές καταρρέει στη σκέψη του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα