Χάρης Ρώμας: “Υπήρξαν αντιδράσεις για τη φωτογράφιση που πόζαρα ως έγκυος”

Χάρης Ρώμας: “Υπήρξαν αντιδράσεις για τη φωτογράφιση που πόζαρα ως έγκυος”
Ο Χάρης Ρώμας στο The 2night show Glomex

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για το εξώφυλλο περιοδικού στο οποίο πόζαρε με φουσκωμένη κοιλιά και αναφέρθηκε στην "κόντρα" με τη Σοφία Μουτίδου για το "Καφέ της Χαράς".

Καλεσμένος στην εκπομπή “The2night show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (24/09) ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για την τολμηρή και άκρως ανατρεπτική φωτογράφιση σε εξώφυλλο περιοδικού, στην οποία πόζαρε ως έγκυος και εξήγησε τον συμβολισμό της. Δήλωσε πως υπήρξαν αντιδράσεις από αρκετούς θαυμαστές του, ενώ εξέφρασε το τι σημαίνει για τον ίδιο η συγκεκριμένη πόζα και ο τίτλος “Ο άνδρας που γέννησε επιτυχίες”, ο οποίος συνόδευε τη φωτογράφιση.

“Κάποια πράγματα που φαίνονται ρηξικέλευθα, πλέον γίνονται για άλλους λόγους και όχι για να τραβήξουν την προσοχή. Υπήρξαν και αντιδράσεις για τη φωτογράφιση. Πέρα από τα μπινελίκια, γιατί κι αυτά υπάρχουν, μία θαυμάστρια μου έγραψε: “Εγώ έχασα πάσα ιδέα, δεν το περίμενα αυτό από εσάς. Γιατί η μητέρα ε΄. Δεν ήθελε να μπει καν στο παιχνίδι της αλληγορίας. Εμείς σαν καλλιτέχνες οφείλουμε πραγματικά να δείχνουν στον κόσμο ότι οι ορίζοντες πρέπει να ανοίγουν συνεχώς περισσότερο και ότι οι προκαταλήψεις και τα ταμπού πρέπει να σπάνε. Εγώ προσωπικά κάνω και θα κάνω αγώνα εναντίον κάθε ρατσιστικής αίσθησης. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν γνώρισε τον διαφωτισμό, λόγω της τουρκοκρατίας, και υπάρχουν πολλά ταμπού”, δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

Το σκέφτηκα, το ζύγισα και αποφάσισα να το κάνω. Μου άρεσε πάρα πολύ το όλο πράγμα. Υπάρχει κι ένα δεύτερο επίπεδο σε σχέση με τη συγγραφική μου ιδιότητα. Τα σενάρια ή τα θεατρικά έργα που γράφει ένας συγγραφέας που σέβεται τον εαυτό του, τα αισθάνεται σαν παιδιά του. Με αυτή την έννοια, υπάρχει κι αυτός ο συμβολισμός”, συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στο “Καφέ της Χαράς” και ξεκαθάρισε πώς προέκυψε η “κόντρα” με τη Σοφία Μουτίδου σχετικά με τη συμμετοχή της στη σειρά και έδωσε ένα οριστικό τέλος στην τηλεοπτική “διαμάχη”, εξηγώντας τους πραγματικούς λόγους, που η ηθοποιός δε θα βρίσκεται στα νέα επεισόδια της σειράς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα