Δημήτρης Μαζιώτης: Το τροχαίο, τα μαθηματικά και οι “Άγριες Μέλισσες”

Δημήτρης Μαζιώτης: Το τροχαίο, τα μαθηματικά και οι “Άγριες Μέλισσες”
Ο Δημήτρης Μαζιώτης στο The 2night show Glomex

Ο τηλεοπτικός δικηγόρος Σαράφης που υπερασπίζεται τη Λενιώ στις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε για τον ρόλο του και τις εξελίξεις που θα δούμε στη σειρά.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” ήταν την Πέμπτη (29/10) ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο οποίος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο του δικηγόρου της Λενιώς στις “Άγριες Μέλισσες” που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό, αλλά και για τη ζωή του πέρα από την υποκριτική.

Ο Δημήτρης Μαζιώτης, που υποδύεται τον δικηγόρο Σαράφη, μίλησε για τις εξελίξεις που θα δούμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αναφέροντας ότι θα έχει ενεργό ρόλο στα επόμενα επεισόδια, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο Λάμπρος θα μάθουν για όσα περνάει η Ελένη Σταμίρη στη φυλακή.

Ανέφερε, επίσης, πως η σκηνή στην οποία η Λενιώ του αποκαλύπτει πως μαζί με τις αδερφές της σκότωσε τον Σέργιο, ήταν ισχυρά συναισθηματική.

Μιλώντας για την ιδιότητα του καθηγητή, καθώς σπούδασε στο Μαθηματικό Ιωαννίνων, για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, αλλά και για το τροχαίο στο οποίο έχασε τον πατέρα του, είπε:

Τελείωσα μαθηματικά στα Ιωάννινα αλλά έχω ειδικευθεί στην ειδική αγωγή. Για εμένα είναι μία διαδικασία ακριβώς ίδια με αυτή του ηθοποιού. Κάθε περίπτωση παιδιού είναι εντελώς διαφορετική. Πρέπει να εντρυφήσω στις ανάγκες του κάθε παιδιού που είναι σαν τον ρόλο. Πάντα υπήρχε μέσα μου η υποκριτική, αλλά μου άρεσαν και τα μαθηματικά. Ήθελα να σπουδάσω και θέλησα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Όταν τις τελείωσα ήμουν ελεύθερος και από θέμα γονιών. Ήθελα όμως να νιώθω και πιο σίγουρος έχοντας ένα δεύτερο επάγγελμα. Έχασα τον πατέρα μου σε τροχαίο όταν ήμουν 29. Οπότε ήταν μία καμπή που σκέφτηκα ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας γιατί η ζωή είναι μικρή”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα