Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης
Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης Instagram / @alexandros_paschalakis

Τέλος στη σχέση τους έδωσαν η διάσημη τραγουδίστρια και ο γνωστός ποδοσφαιριστής. Η ανάρτηση - απάντηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο Instagram.

Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, οι οποίοι διατηρούσαν σχέση για περίπου 4 χρόνια.

Τις φήμες χωρισμού της διάσημης τραγουδίστριας με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, επιβεβαίωσε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή “Γεια σου”, η οποία είπε χαρακτηριστικά:

“Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως ισχύει αυτός ο χωρισμός. Δεν έχουν χωρίσει τώρα. Ήταν μαζί για 4 χρόνια με απόσταση στη σχέση τους, η Ειρήνη ήταν στην Αθήνα και ο Αλέξανδρος στην Θεσσαλονίκη. Εδώ και δύο μήνες δεν είναι μαζί το ζευγάρι. Έχω μιλήσει με ανθρώπους από το περιβάλλον της Ειρήνης Παπαδοπούλου”.

“Εγώ καταλαβαίνω πως η σχέση έφτασε σε κάποια αδιέξοδη κατάσταση, γιατί οι άνθρωποι προχωράνε, θέλουν άλλα πράγματα από τη ζωή τους. Ειδικά τώρα που είναι και οι δύο στην Αθήνα και θα μπορούσε να προχωρήσει διαφορετικά η σχέση τους”, ανέφερε, επίσης, η δημοσιογράφος.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά από την γνωστοποίηση του χωρισμού τους, ο γνωστός ποδοσφαιριστής έγραψε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

“Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι, θα το μάθετε από μένα.. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες..!! Υ.Γ Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα