Έλενα Παπαρίζου: “Είδα τη φίλη μου να κλαίει στο νοσοκομείο και μύριζε παντού καμένο”

Έλενα Παπαρίζου: “Είδα τη φίλη μου να κλαίει στο νοσοκομείο και μύριζε παντού καμένο”
Έλενα Παπαρίζου Glomex

Συγκλόνισε η Έλενα Παπαρίζου όταν αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, σε ένα τραγικό συμβάν που βίωσε ως παιδί στη Σουηδία. Η περιγραφή της.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Προσωπικά” και την Έλενα Κατρίτση παραχώρησε η διάσημη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα τραγικό συμβάν του παρελθόντος.

Συγκεκριμένα, θυμήθηκε την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε μια ντισκοτέκ στη Σουηδία όταν ήταν παιδί και περιέγραψε το πώς βίωσε το περιστατικό. Το πρώτο άτομο που επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ήταν η κολλητή της φίλη που την είδε ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να έχει δύσπνοια ενώ, όπως είπε, όλο το νοσοκομείο μύριζε παντού καμένο.

“Ήταν ένας χώρος που λειτουργούσε σαν ντισκοτέκ. Ήμασταν πολλά συγκροτήματα και χάσαμε πολλούς φίλους. “Έφυγαν” 63 παιδιά. Είχε μαζευτεί η νεολαία από πολλά μέρη και ήμασταν όλοι φίλοι, γιατί ήμασταν όλοι “μουσικόπαιδα”. Υπάρχει ακόμα ο τρόμος, όπου υπάρχει φωτιά εγώ είμαι alert εξαιτίας αυτού του γεγονότος”, ανέφερε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

“Η κολλητή μου φίλη επέζησε. Ήταν μέσα, αλλά πρόλαβε να σπάσει ένα τζάμι. Ήταν στον τρίτο όροφο, πήδηξε και έπεσε σε μία λάμπα. Δεν έσπασε τίποτα, ευτυχώς. Ήταν το πρώτο άτομο που επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα μέσα, μύριζε παντού καμένο. Είδα τη φίλη μου ξαπλωμένη με τεράστια δύσπνοια να κλαίει, σαν να ήταν αλλού. Ήταν κατάμαυρη σε όλο το πρόσωπο”, περιέγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

“Ήταν μια περίοδος που δεν τελείωναν οι κηδείες. Πηγαίναμε από κηδεία σε κηδεία, ήταν τρομερό. Οι εικόνες είναι έντονες μέσα μου. Τραύματα μπορούμε να πάθουμε σε κάθε ηλικία, αλλά σαν τα παιδικά τραύματα δεν υπάρχουν. Μένουν πολύ ριζωμένα μέσα σου. Τα είχα ξεχάσει, δηλαδή τώρα τα σκέφτομαι και με πιάνει ένα ρίγος σε όλο μου το σώμα”, κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα