Eurovision 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά τη 16η θέση

Eurovision 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά τη 16η θέση
Η Έλενα Τσαγκρινού μετά τη Eurovision 2021 Glomex

Όσα ανέφερε η Έλενα Τσαγκρινού για την εμπειρία της στη Eurovision και την κατάκτηση της 16ης θέσης. Τι είπε για τους Ιταλούς νικητές, που γιόρτασαν τραγουδώντας το "El Diablo".

Την 16η θέση έλαβε η Έλενα Τσαγκρινού στη φετινή Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι “El Diablo”, το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται στο Top 10 στα Global Hits του Spotify.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος του μουσικού διαγωνισμού, λίγο πριν την αναχώρησή της για την Αθήνα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εμπειρία της, στο αποτέλεσμα, αλλά και στους νικητές της βραδιάς.

“Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη, ήταν όλα υπέροχα. Εγώ κρατάω μόνο τα καλά. Πέρασα μια φανταστική εμπειρία και ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε, με υποστήριξε, ήταν δίπλα μου. Ευχαριστώ την εταιρεία μου, το ΡΙΚ, την Κύπρο μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ για την 16η θέση είπε: “Στεναχωρήθηκα στην αρχή με την 16η θέση, γιατί πιστεύω μας άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι ένας διαγωνισμός και μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι το τραγούδι μας ήταν πολύ δυνατό. Δεν ξέρω τι έφταιξε, πραγματικά. Αν μπορείτε εσείς να μου πείτε”.

Η Έλενα Τσαγκρινού ανέφερε ακόμη ότι της άρεσε πολύ η εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη, η οποία έλαβε τη 10η θέση με το “Last Dance”, ενώ σχολίασε την κίνηση των Ιταλών νικητών Maneskin, έκαναν αναρτήσεις στα social media όπου τραγουδούσαν το “El Diablo”. “Η αλήθεια είναι ότι ενθουσιαστήκαμε όλοι. Το έκαναν εντελώς αυθόρμητα, ούτε καν είχαμε μια επικοινωνία. Ένιωσα αυτό το respect από καλλιτέχνη προς καλλιτέχνη, πήραμε πολλή ανταπόκριση και αγάπη, το νιώσαμε”, είπε η τραγουδίστρια.

Σημειώνεται ότι η Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, ενώ όταν έφτασε στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” προχώρησε σε νέες δηλώσεις, αναφέροντας:

“Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, ήταν μια τεράστια εμπειρία για μένα, φανταστική. Περιμέναμε μια καλύτερη θέση και ο κόσμος αυτό περίμενε, το είδα από τις αντιδράσεις και τα μηνύματα που έχω λάβει. Φυσικά και σκέφτομαι να ξαναπάω στη Eurovision. Για μένα δίκαια κέρδισε η Ιταλία. Δεν φοβάμαι μη ακούσω αρνητικά σχόλια με την επιστροφή μου, ο κόσμος είπε πως αξίζαμε κάτι καλύτερο και μια καλύτερη θέση. Το θεωρούσα καλό ότι θα έβγαινα πρώτη στη σκηνή. Δεν πειράζει, ήταν μια τέλεια εμπειρία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα