Eurovision 2021: Πανηγυρική υποδοχή των Maneskin στην Ιταλία – Η αναφορά στην Ελλάδα

Eurovision 2021: Πανηγυρική υποδοχή των Maneskin στην Ιταλία – Η αναφορά στην Ελλάδα
Οι νικητές της Eurovision Maneskin στην Ιταλία 2021 @ Alessandra Tarantino / Associated Press

Επέστρεψαν στη χώρα τους οι Maneskin, οι Ιταλοί νικητές της φετινής Eurovision. Τι είπε για την Ελλάδα ο Damiano David. Η εξήγησή του για τις κατηγορίες περί χρήσης ναρκωτικών.

Με πανηγυρισμούς υποδέχτηκαν οι Ιταλοί τους Maneskin, το ροκ συγκρότημα που κέρδισε την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “Zitti e buoni”.

Οι Maneskin έφτασαν στο αεροδρόμιο της Ρώμης “Fiumicino”, όπου τους περίμενε πλήθος κόσμου, και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι, ενώ τραγουδούσαν και χόρευαν κατά την άφιξή τους.

Στο σημείο βρέθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι τους έκαναν ερωτήσεις για το πώς αισθάνονται για τη νίκη τους, αλλά και τι σκοπεύουν να κάνουν τώρα που κέρδισαν.

Μάλιστα, Έλληνας δημοσιογράφος από το συνεργείο του ΑΝΤ1 ρώτησε τον Damiano David, που είναι ο frontman του συγκροτήματος, για το αν θα έρθει για διακοπές στην χώρα μας, με τον ίδιο να απαντά πως έχει επισκεφθεί στο παρελθόν την Ελλάδα και θα ήθελε να το ξανακάνει.

Ο ίδιος είπε “Καλημέρα” και “Καλησπέρα” στα ελληνικά, ενώ σε δηλώσεις του δημοσιογράφου ότι αρκετές Ελληνίδες είναι ερωτευμένες μαζί του, ο ίδιος είπε πως “δεν είναι διαθέσιμος”, αφού, όπως έγινε γνωστό, διατηρεί σχέση με την Giorgia Soleri.

Έπειτα, έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιστατικό στο Green Room που προκάλεσε ερωτήματα. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τραγουδιστής κατηγορείται για χρήση ναρκωτικών, μετά από πλάνα που τον δείχνουν να σκύβει το κεφάλι του πάνω από ένα τραπέζι καθώς περιμένει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Ο ίδιος απάντησε: “Θέλω μόνο να πω ότι ο Thomas έσπασε ένα ποτήρι. Κοίταξα κάτω και είπα “τι έγινε Thomas;”. Το ξέρω ότι φάνηκε σαν κάτι άλλο, αλλά ποτέ δεν έχω κάνει χρήση κοκαΐνης στη ζωή μου. Το ορκίζομαι εδώ και τώρα”.

Υπενθυμίζεται πως το συγκρότημα θα υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, έπειτα από δική του πρόταση, με σκοπό να βάλει τέλος στις κατηγορίες για χρήση κοκαΐνης.

Οι νικητές της Eurovision Maneskin στην Ιταλία 2021 @ Alessandra Tarantino / Associated Press

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα