Εύα Σιμάτου: Ποια είναι η “κακιά” συγκρατούμενη της Ελένης στις “Άγριες Μέλισσες”

Εύα Σιμάτου: Ποια είναι η “κακιά” συγκρατούμενη της Ελένης στις “Άγριες Μέλισσες”

Η Εύα Σιμάτου αποτελεί το νέο πρόσωπο της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Υποδύεται τη Μαίρη Χατζίδου, που θα κάνει κόλαση τη ζωή της Λενιώς στις φυλακές.

Νέα πρόσωπα μπήκαν στον β’ κύκλο της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, εμπλουτίζοντας το ήδη επιτυχημένο και ταλαντούχο καστ των ηθοποιών, που προσφέρει καθημερινά εξαιρετικές ερμηνείες στους τηλεθεατές.

Οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής, ενώ αναμένονται ακόμη περισσότερες ανατροπές και συγκλονιστικές σκηνές, όπως αυτές που είδαμε την προηγούμενη βδομάδα.

Ανάμεσα στους νέους ηθοποιούς που “εισέβαλαν” στη σειρά του ΑΝΤ1 είναι και η Εύα Σιμάτου, η ηθοποιός που υποδύεται την σκληρή και άγρια συγκρατούμενη της Ελένης Σταμίρη στη φυλακή, με το όνομα Μαίρη Χατζίδου.

Ο ρόλος της Μαίρης Χατζίδου

Η Μαίρη Χατζίδου είναι καταδικασμένη για δύο ανθρωποκτονίες, του αρραβωνιαστικού της και της φίλης της με την οποία την απατούσε. Είναι σκληρό καρύδι και μέχρι την έλευση της Ελένης ήταν ο φόβος κι ο τρόμος των κοριτσιών εκεί μέσα.

Η ίδια έχει τη δική της “συμμορία” κι εκμεταλλεύεται τις συγκρατούμενές της, ενώ θα αντιπαθήσει την Ελένη από την πρώτη στιγμή και η κόντρα τους θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.

Η κρατούμενη έχει, μάλιστα, κοντινές σχέσεις με τον Διευθυντή των φυλακών, τον Μάνο Βόσκαρη (Βασίλης Μπισμπίκης), ενώ τόσο η ίδια όσο και εκείνος θα κάνουν κόλαση τη ζωή της Ελένης.

Ποια είναι η Εύα Σιμάτου

Η γοητευτική Εύα Σιμάτου είναι αριστούχος απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, ενώ έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία και ΜΜΕ στο Λονδίνο, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Κριτική και Διαχείριση Τέχνης.

Παράλληλα, διδάσκει υποκριτική στο The American College of Greece, Deree και ασχολείται με τη μετάφραση θεατρικών έργων.

Η Εύα Σιμάτου είναι παντρεμένη με τον συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη, γιο της σπουδαίας ηθοποιού του κινηματογράφου Μπέτυς Αρβανίτη, ενώ μαζί απέκτησαν ένα γιο, τον Ερμή.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις, όπως τις Όνειρα (2013), Εξηνταβελόνης (2016), Αυτοκρατορία (I Have your Data) (2015), Συνέβη στην Ελλάδα (2017), Η Τσερλίνε και το σπίτι των κυνηγών (2015), Φεγγάρι από χαρτί (2020) και έχει λάβει αρκετές διακρίσεις.

Μπέτυ Αρβανίτη, Αλέξης Σταμάτης, Εύα Σιμάτου NDP PHOTO AGENCY

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα