Άγριες Μέλισσες: Συγκλόνισε η αυτοκτονία του Κυπραίου – Το “αντίο” του twitter

Άγριες Μέλισσες: Συγκλόνισε η αυτοκτονία του Κυπραίου – Το “αντίο” του twitter

Το τέλος του Θωμά Κυπραίου στις "Άγριες Μέλισσες", που υποδύθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου. Η συγκλονιστική σκηνή και το τραγούδι του Alex Sid που "έντυσε" την αυτοκτονία του.

Συγκλονιστικό ήταν το επεισόδιο της σειράς “Άγριες Μέλισσες” το βράδυ της Παρασκευής (09/10) στον ΑΝΤ1, ενώ ένας ακόμη ήρωας ολοκλήρωσε τον ρόλο του.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το τέλος του Θωμά Κυπραίου, τον οποίο υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ταλαντούχος Γιάννης Στάνκογλου, από την πρώτη σεζόν έως τώρα.

Πρόκειται για ένα χαρακτήρα που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, αφού είχε αρκετές σκοτεινές πτυχές, ωστόσο, όταν βρήκε την αγάπη είδαμε και μία πιο ευαίσθητη πλευρά του.

Το τέλος του Κυπραίου

Μετά από πολλά μυστικά και ψέματα, η αλήθεια για το ποιος σκότωσε τον γιο του Νέστορα αποκαλύφθηκε.

Στο επεισόδιο είδαμε πως ο Κυπραίος, αφού τακτοποίησε τις εκκρεμότητές του, επέστρεψε στο σπίτι με σκοπό να περάσει το τελευταίο βράδυ με τον Νέστορα και την επομένη να φύγει από το Διαφάνι. Όμως, Νέστορας είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του και οι δυο άντρες βρέθηκαν σε μια αναμέτρηση με έναν μόνο νικητή.

Ο Κυπραίος αποκάλυψε τα πάντα στον Νέστορα, ο οποίος του έδωσε ένα πιστόλι, αφήνοντάς του δύο επιλογές. Ο Νέστορας βγήκε από το σπίτι και ο Κυπραίος αυτοπυροβολήθηκε, γράφοντας έτσι τον τραγικό επίλογο.

Το twitter αποχαιρετά τον Θωμά

Οι τουιτεράδες είπαν το δικό τους “αντίο” στον ήρωα που αγάπησαν και μίσησαν, υποκλινόμενοι, παράλληλα, στο μεγάλο ταλέντο του Γιάννη Στάνκογλου.

Το “Μοιρολόι” του Alex Sid

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν με μεγάλη συγκίνηση το τραγούδι, το οποίο “έντυσε” τη σκηνή του τέλους του Θωμά Κυπραίου.

Πρόκειται για το νέο τραγούδι του Alex Sid (Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος), ο οποίος έχει γράψει εξαιρετικές μουσικές για τις “Άγριες Μέλισσες”, τόσο στον πρώτο κύκλο της σειράς, όσο και στον δεύτερο.

Το τραγούδι ονομάζεται “Μοιρολόι” και ακούμε τη φωνή της Αναστασίας Μουτσάτου, ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Ουράνια Πατέλλη και η μουσική στον Alex Sid.

Ακούστε το εδώ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα