Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ανέβασε φωτογραφία από την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ανέβασε φωτογραφία από την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Instagram / @papadopoulou_evridiki

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να στείλει ένα θετικό μήνυμα στο κοινό, τονίζοντας την ανάγκη της πρόληψης και των ιατρικών ελέγχων που οφείλουμε όλοι να κάνουμε.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Κατά του Καρκίνου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία από την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο, θέλοντας να στείλει ένα θετικό μήνυμα στο κοινό, ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη της πρόληψης και των ιατρικών ελέγχων που οφείλουμε όλοι να κάνουμε.

Να σημειωθεί ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στα 28 της περίπου χρόνια πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, καθώς διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

“Αφού σας αποκάλυψα για πρώτη φορά μια φωτογραφία μου από την περίοδο που ήμουν άρρωστη, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είχατε περάσει καρκίνο, θα ήσασταν άνθρωποι αληθινοί ή θα ήσασταν άνθρωποι ψεύτικοι; Θα ζούσατε τη ζωή σας σα να τη ζείτε 100 φορές ή σα να είναι μία και μοναδική;”, είπε χαρακτηριστικά σε σύντομα βίντεο που ανήρτησε σε στόρι.

“Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου. Να εξετάζεστε, ο καρκίνος δεν κοιτάζει ηλικία και εμφάνιση. Ο καρκίνος για μένα ήταν ένα σχολείο”, συμπλήρωσε η ινφλουένσερ, αναρτώντας παράλληλα την παρακάτω φωτογραφία από την περίοδο που νοσούσε.

instagram @papadopoulou_evridiki

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα