Η Ιωάννα Μπέλλα κατακεραυνώνει τις πρωινές εκπομπές για τη φήμη της

Η Ιωάννα Μπέλλα κατακεραυνώνει τις πρωινές εκπομπές για τη φήμη της

Η Σταρ Ελλάς δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα και να απαντήσει σε όσα τις καταλογίζουν, υποστηρίζοντας ότι για όλα φταίει ο δαίμων της... μονταζιέρας.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε η Ιωάννα Μπέλλα για τα καλλιστεία, το Greece’s Next Top Model αλλά και για τις επίμαχες δηλώσεις της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δήλωσε ότι φταίνε οι πρωινές εκπομπές για το επιλεκτικό μοντάζ και την αναπαραγωγή όσων είπε.

“Όλα αυτά τα σχόλια περί πλαστικών, οι συγκεκριμένες δηλώσεις έχουν κοπεί στο μοντάζ στην αναπαραγωγή, είπα ότι είμαι κατά γιατί είμαι θύμα στο παρελθόν, έδωσα και μια πολύ όμορφη συμβουλή μετά και μετά στην αναπαραγωγή σε άλλες εκπομπές πρωινές το έκοψαν, έφυγα κατευθείαν από αυτή την άρρωστη κατάσταση, ο διάλογος είναι το παν”, τόνισε.

Για το πως διαχειρίστηκε την κατάσταση όσο ήταν στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα στα καλλιστεία σημείωσε: “Έλεγα είμαι εδώ προσπαθώ σε έναν διαγωνισμό να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την Ελλάδα και στην Ελλάδα είναι το ένα χτύπημα μετά το άλλο, έλεγα πραγματικά θέλω να γυρίσω να δώσω την απάντησή μου και να ηρεμήσει όλο αυτό”.

Η ομάδα του Πρωινού “έπαιξε” αμαντάριστη όλη η δήλωσή της στο The 2Night Show και σχολίασε όλα όσα είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα