Η Kylie Jenner άλλαξε το όνομα του γιου της – “Νιώθαμε πως δεν του ταίριαζε”

Η Kylie Jenner άλλαξε το όνομα του γιου της – “Νιώθαμε πως δεν του ταίριαζε”
Η Kylie Jenner και ο Travis Scott AP

Η Kylie Jenner και ο τραγουδιστής Travis Scott άλλαξαν το όνομα του παιδιού τους, ωστόσο δεν αποκάλυψαν πώς θα τον αποκαλούν.

Η γνωστή influencer, Kylie Jenner και ο τραγουδιστής Travis Scott καλωσόρισαν τον γιο τους τον Φεβρουάριο και τον ονόμασαν Wolf. Περίπου δυο μήνες αργότερα το ζευγάρι άλλαξε γνώμη για το όνομα του παιδιού.

Συγκεκριμένα, η Kylie ανακοίνωσε μέσω ενός story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομα του μικρού, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το νέο όνομά του.

“Για να ξέρετε, το όνομα του γιου μας δεν είναι Wolf, τώρα πια. Δε νιώθαμε πως του ταίριαζε. Ήθελα απλώς να το μοιραστώ γιατί παντού βλέπω Wolf”, έγραψε η ίδια.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Kylie Jenner είχε αναρτήσει ένα όμορφο βίντεο από την την περίοδο της εγκυμοσύνης, μέχρι τη γέννησή του γιου της, όπως είχε κάνει και με την κόρη της Stormi, 4 χρόνια πριν.

Το βίντεο ονομάζεται “Στον γιο μας” και δείχνει την Jenner στο ιατρείο να κάνει εξετάσεις, στιγμές από το baby shower, μία μικρή συνέντευξη με τη μητέρα του Travis Scott, καθώς και την 4χρονη κόρη του ζευγαριού που ενθουσιάζεται που θα είναι η μεγάλη αδερφή. Υπάρχουν επίσης γλυκά μηνύματα από όλες τις αδερφές της Jenner και τη μητέρα της Kris Jenner.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα