Ίαν Στρατής για Άγριες Μέλισσες: “Θα δεθούμε κι άλλο με τη Δρόσω”

Ίαν Στρατής για Άγριες Μέλισσες: “Θα δεθούμε κι άλλο με τη Δρόσω”
Ο Ίαν Στρατής Glomex

Ο Ίαν Στρατής μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, η οποία τελευταία διανύει την καλύτερη περίοδο. Ο τραγουδιστής - ηθοποιός, δεν απέκλεισε τη φετινή συμμετοχή του στη Eurovision.

Ο Ιαν Στρατής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, στη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, καθώς και για την επιθυμία του να συμμετάσχει στην Eurovision.

Ο τραγουδιστής -πλέον και ηθοποιός- Ίαν Στρατής περνάει την καλύτερη περίοδό του επαγγελματικά. Μίλησε για την συμμετοχή του στις “Άγριες Μέλισσες” και αποκάλυψε ότι με τη Δρόσω θα δεθεί κι άλλο, ενώ στην ερώτηση της παρουσιάστριας “τι θα γίνει στη σειρά μετά τα επεισόδια στα οποία συμμετέχει” ο Ίαν άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. “Δεν ξέρω… Θα δούμε”, σχολίασε.

Ο Ίαν φαίνεται πως δέχεται συνέχεια σχόλια για τη σχέση του με τη “Δρόσω”. “Μου έχουν πει πολλοί ότι ταιριάζουμε με τη Δρόσω. Σαν παρέα μου ταιριάζει πολύ, κάναμε αστεία ο ένας στον άλλον, σαν ζευγάρι τώρα δεν ξέρω”.

“Μου έχουν χρεώσει σχέσεις, αλλά δεν θα έλεγα ψέματα παρ’ όλο που δεν μου αρέσει να βγαίνει στη δημοσιότητα η προσωπική μου ζωή. Θα έλεγα την αλήθεια με έναν άλλον τρόπο”, σχολίασε ο Στρατής για τα διάφορα δημοσιεύματα που κατά καιρούς του έχουν “χρεώσει” ψευδείς σχέσεις.

Όσο για τη Eurovision, ανέφερε πως θέλει πολύ να πάει. “Σαν θεσμός μου αρέσει πολύ και πιστεύω ότι με ένα καλό τραγούδι θα μπορούσε να πάει πολύ καλά.

Είμαι ακόμα σε συζητήσεις. Δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα. Φυσικά με το κατάλληλο κομμάτι θα έμπαινα στη διαδικασία του διαγωνισμού. Παρ’ όλο που είμαι καλλιτέχνης είμαι εσωστρεφής, αλλά ένα καλό κομμάτι θα μου έδινε σιγουριά”.

Ο Ίαν τέλος αποκάλυψε πως κομμάτι υπάρχει ήδη, αλλά εξακολουθούν να πρέπει να γίνουν συζητήσεις πριν την τελική απόφαση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα