MAD Awards: “Θρίλερ” με τα τεστ κορονοϊού του SNIK

MAD Awards: “Θρίλερ” με τα τεστ κορονοϊού του SNIK
SNIK Instagram / @snikthehustla

Σε αρκετά τεστ κορονοϊού υποβλήθηκε ο ράπερ SNIK για την επικείμενη εμφάνισή του στα MAD Awards. Βγαίνει μια θετικός και μια αρνητικός.

Στα MAD Video Music Awards πρόκειται να συμμετάσχει ο γνωστός ράπερ SNIK, τα οποία φέτος θα πραγματοποιηθούν τηλεοπτικά λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και του lockdown.

Η αγαπημένη μουσική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με εκλεκτούς καλλιτέχνες και προσκεκλημένους, θα προβληθούν την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στο Mega.

Παρουσιαστής θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ θα συμμετάσχουν πολλοί διάσημοι τραγουδιστές όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, ο SNIK, η Λένα Ζευγαρά και άλλοι.

Λόγω της πανδημίας, οι καλλιτέχνες που πραγματοποιούν πρόβες τηρούν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και κάνουν τεστ κορονοϊού, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, υπήρξε μια μικρή αναστάτωση, καθώς ένας από τους καλλιτέχνες βρέθηκε θετικός σε ένα από τα rapid tests που έκανε και γι’ αυτό η πρόβα δεν έγινε.

Ο λόγος για τον SNIK, τον οποίο η δισκογραφική του εταιρεία προέτρεψε να πάει αμέσως σε κάποιο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε μοριακό τεστ που θα είχε καλύτερα αποτελέσματα.

Υπήρξε μια αναστάτωση τα Mad awards γιατί όταν πήγε να κάνει την πρόβα του ο Snik έκανε κάποιο rapid test, ένα από αυτά γιατί συνολικά έκανε πέντε, είχε μια ένδειξη θετική. Αμέσως και πολύ σωστά τον συμβούλευσαν οι συνεργάτες του από την δισκογραφική εταιρεία να πάει στο νοσοκομείο να κάνει το μοριακό τεστ, το οποίο έχει βγει και αρνητικό. Εγώ μίλησα με ανθρώπους από το περιβάλλον του και μου είπαν ότι ο Snik θα είναι κανονικά στα Mad Awards”, δήλωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

Το μοριακό τεστ του SNIK βγήκε αρνητικό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα