Måneskin: Γυμνοί στην πισίνα – “Σας παρακαλούμε, μην κατεβάσετε τις αναρτήσεις μας”

Måneskin: Γυμνοί στην πισίνα – “Σας παρακαλούμε, μην κατεβάσετε τις αναρτήσεις μας”
Οι Måneskin instagram @maneskinofficial

Οι ανατρεπτικοί Måneskin "ρίχνουν" για ακόμη μια φορά το Instagram με τις σαγηνευτικές πόζες τους.

Οι Måneskin με τον πολυσυζητημένο frontman του συγκροτήματος Damiano David έφεραν τη νίκη για την Ιταλία στη φετινή Eurovision, με τη χώρα να αναλαμβάνει τη διοργάνωση του 2022.

Η μπάντα απολαμβάνει την μεγάλη επιτυχία μετά τον διαγωνισμό, ετοιμάζοντας νέα κομμάτια για τα εκατομμύρια θαυμαστών.

Τα μέλη του συγκροτήματος, το οποίο δημιουργήθηκε από τέσσερις συμμαθητές και φίλους, έπαιζαν μουσική στους δρόμους της συνοικίας Colli Portuensi της Ρώμης και δύσκολα θα μπορούσαν να φανταστούν ότι κάποια μέρα θα κέρδιζαν τη Eurovision.

Ο τραγουδιστής Νταμιάνο Ντάβιντ, η μπασίστα Βικτόρια Ντε Αντζελις, ο κιθαρίστας Τόμας Ράτζι, και ο ντράμερ Ίθαν Τόρκιο απέκτησαν φήμη αφού κατέληξαν στη δεύτερη θέση στην ενδέκατη σεζόν του ιταλικού X Factor το 2017 και τέσσερα χρόνια μετά ήρθε η νίκη στην Eurovision.

Οι ίδιοι έχουν ως μότο το “κάνε ό,τι θέλεις, χωρίς να νοιάζεσαι” και το αποδεικνύουν κάθε φορά μέσα από τις ανατρεπτικές αναρτήσεις τους.

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πολωνία, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Damiano David και ο κιθαρίστας Thomas Raggi αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα στο τέλος του τραγουδιού “I wanna be your slave”, με τον frontman να βγάζει λόγο κατά της ομοφοβίας και να στέλνει το δικό του μήνυμα υποστήριξης προς την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

“Ίσα δικαιώματα για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Πιστεύουμε πως όλοι πρέπει να μπορούν να κάνουν ότι κάναμε εμείς, χωρίς φόβο. Πιστεύουμε πως όλοι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να μπορούν να είναι ό,τι στο διάολο θέλουν να είναι. Ευχαριστούμε Πολωνία. Η αγάπη δεν είναι ποτέ λάθος!”, φώναξε από τη σκηνή ο Damiano μετά το φιλί.

Η κίνησή του ήταν τολμηρή και ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η Πολωνία έχει μια από τις πιο καταπιεστικές νομοθεσίες, όσο αφορά στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Αυτή τη φορά οι Måneskin “ρίχνουν” το Instagram με τις σέξι πόζες τους. “Σας παρακαλούμε, μην κατεβάσετε τις αναρτήσεις μας, επειδή είναι πολύ σέξι”, γράφουν στην λεζάντα της νέας τους ανάρτησης.

Σε άλλη ανάρτηση, απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην πισινά, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα…

instagram @maneskinofficial

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα