Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ηχηρή απουσία απ’ το πάρτι γενεθλίων της

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ηχηρή απουσία απ’ το πάρτι γενεθλίων της
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Όλα όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Η "εξάρτηση" του Σάκη Κατσούλη και η πρώτη εμφάνιση του Ηλία Μπόγδανου μετά τη μάχη με τον κορονοϊό.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 4. Στο λαμπερό event βρέθηκαν καλεσμένοι αρκετοί πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μεταξύ των οποίων και ο νικητής Σάκης Κατσούλης.

Ο τερματοφύλακας δήλωσε πως παραμένει μόνο φίλος με την γυμνάστρια, παρά τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. “Υπάρχει εξάρτηση μεταξύ μας”, είπε ο Σάκης Κατσούλης όταν ρωτήθηκε αν οι δυο τους είναι ελεύθεροι, προσθέτοντας “δεν ψάχνω άλλο σύντροφο, αν ψάχνει η Μαριαλένα…”

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Τριαντάφυλλου, ο οποίος δεν παραβρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων, καθώς, σύμφωνα με το “Καλοκαίρι #NOT”, δεν ήθελε να βρεθεί στον ίδιο χώρο με κάποιους πρώην παίκτες του Survivor.

Την ίδια ώρα, την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη μάχη με τον κορονοϊό έκανε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος υποστήριξε πως είναι καλά στην υγεία του και πως έχει αναρρώσει πλήρως.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα