Μια διαφορετική Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει έγκυος στο εξώφυλλο της Vogue

Μια διαφορετική Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει έγκυος στο εξώφυλλο της Vogue
Ελένη Φουρέιρα Instagram / @foureira

Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση της "καινούργιας" Ελένης Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλίτσα. Το εξώφυλλο που κοσμεί το περιοδικό Vogue και η εικόνα που δεν έχουμε συνηθίσει.

Την πρώτη της επίσημη φωτογράφιση ούσα εγκυμονούσα, πραγματοποίησε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Ματίας.

Η δημοφιλής pop star ποζάρει στον φακό του διάσημου φωτογράφου Alvaro Beamud Cortes και κοσμεί το εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού μόδας Vogue της Ελλάδας.

Στην φωτογράφισή της, η Ελένη Φουρέιρα – η οποία μας έχει συνηθίσει σε πολύ εξεζητημένες και εκκεντρικές εμφανίσεις – είναι πολύ πιο απλή, ήρεμη και φυσική από ό,τι την έχουμε συνηθίσει.

Συγκεκριμένα, ποζάρει φορώντας ένα μαύρο, see-through κιμονό, το οποίο είναι ανοιγμένο στο μέρος της φουσκωμένης κοιλίτσας της, την οποία κρατά με τρυφερότητα. Στον λαιμό φοράει ένα μενταγιόν, το μακιγιάζ της είναι σε γήινους τόνους, ενώ τα μαλλιά της είναι, επίσης, φυσικά και ανάλαφρα.

“Something New” είναι ο τίτλος που συνοδεύει την φωτογραφία της διάσημης τραγουδίστριας στο εξώφυλλο, ενώ στην προώθηση του νέου τεύχους της Vogue Greece στα social media αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Μια νέα @foureira. Στην πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, η κορυφαία ποπ σταρ με τις διεθνείς επιτυχίες, μιλάει για πρώτη φορά -εκ βαθέων- στον @vlasis_kostouros για την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τα παιδικά της χρόνια , τη σχέση της με το κοινό που την ακολουθεί πιστά και όσα ετοιμάζει για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη σκηνή”.

Το εξώφυλλο της Ελένης Φουρέιρα στη Vogue

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα