I am Legend: Ο σεναριογράφος “αδειάζει” τους αντιεμβολιαστές που χρησιμοποιούν την ταινία ως θεωρία συνομωσίας

I am Legend: Ο σεναριογράφος “αδειάζει” τους αντιεμβολιαστές που χρησιμοποιούν την ταινία ως θεωρία συνομωσίας
Ο σεναριογράφος Akiva Goldsman Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Ο Akiva Goldsman ξεκαθάρισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πως το σενάριο της ταινίας "I am Legend" με τον Will Smith ήταν προϊόν φαντασίας και όχι θεωρία συνομωσίας.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στους κόλπους του Hollywood όταν ο Akiva Goldsman, ο σεναριογράφος της ταινίας “I am Legend” έσπευσε να δηλώσει μέσα από το Twitter πως το σενάριο της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Will Smith δεν βασίστηκε σε πραγματικά γεγονότα και δη στην πανδημία του κορονοϊού, αλλά ήταν καθαρά προϊόν φαντασίας.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεναριογράφος ενημέρωσε το κοινό με ένα tweet πως επινόησε το όλο θέμα και δεν πήρε την ιδέα “κοιτάζοντας” 14 χρόνια στο μέλλον, όταν κυκλοφόρησε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ως “όπλο” κατά της πανδημίας.

Ο σεναριογράφος Marc Bernardin έσπευσε να απαντήσει στο συγκεκριμένο tweet και στην παράλογη φήμη που άρχισε να εξαπλώνεται αναφέροντας πως οι αντιεμβολιαστές που δεν μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά ανάμεσα στη μυθοπλασία και την πραγματική ζωή “θα μας σκοτώσουν όλους”. “Θεέ μου. Είναι ταινία. Το επινόησα. Δεν είναι αλήθεια”, έγραψε ο Goldsman.

Στην ταινία, ο Will Smith αναπτύσσει ένα εμβόλιο ώστε να θεραπεύσει τα ζόμπι τα οποία έχουν δημιουργηθεί από γενετικά τροποποιημένο ιό, όμως το συγκεκριμένο σημείο του σεναρίου επισκιάστηκε από το γεγονός ότι οι υποστηρικτές των θεωριών συνομωσίας, οι οποίοι με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να επηρεάσουν και να πείσουν τους Ρεπουμπλικάνους να περάσουν νόμους σχετικά με την υποχρεωτική χρήση μάσκας και την παραγωγή εμβολίων, πιστεύουν πως η ταινία που παρακολούθησαν θα μπορούσε να συμβεί στην πραγματικότητα.

Ο ίδιος ο Goldman δεν σχολίασε την ομολογουμένως τρελή τροπή που έχει πάρει η ζωή του εξαιτίας των αντιεμβολιαστών, ωστόσο μέσω του Twitter, δημοσίευσε ένα ενημερωτικό βίντεο σχετικά με τους κινδύνους που προκαλεί η μετάλλαξη “Δέλτα” αλλά και γιατί πρέπει όλοι να εμβολιαστούν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα